GTX 1660 Ventus XS nasıldır?

3 Fanlı olan modele gücüm yetmiyor. Üzgünüm.
O fiyat aralığında kesinlikle 1660 Super almalısın orta seviye kartlarda tercih edebileceğin en iyi kart. 1660 Super al minimum 1650 falan uğraşma. Evet dağlar kadar fark var super çok daha iyi bir kart.
2000 TL'ye Gigabyte kaçırma al derim.

Şöyle bir durum var. Power 600 Watt onda bir sorun yok.

2 Adet ayrılmış 6 şar pin bağlantıları da var.

Fakat ayrı olan 2'li pin, ekran kartına takılabilir mi? (Yeni 1660 Super'e) 2'lik kartımda denemek için 6'yı çıkarıp 2 denedim. Ama olmuyor. Nasıl yapacağım?

3 Fanlı olan modele gücüm yetmiyor. Üzgünüm.

Şöyle bir durum var. Power 600 Watt onda bir sorun yok.

2 Adet ayrılmış 6 şar pin bağlantıları da var.

Fakat ayrı olan 2'li pin, ekran kartına takılabilir mi? (Yeni 1660 Super'e) 2'lik kartımda denemek için 6'yı çıkarıp 2 denedim. Ama olmuyor. Nasıl yapacağım?

İncehesap.com da cuma günleri 1999 liraya düştüğünü gördüm geçen günlerde. Oraları takip et indirimleri ucuza getirirsin.

İncehesap.com da cuma günleri 1999 liraya düştüğünü gördüm geçen günlerde. Oraları takip et indirimleri ucuza getirirsin.

İşlemcim de sorun olacağından dolayı, RX580 uygun diyorlar.

Yani bir ekran kartı bir de işlemci alırsam, maddi olarak göçerim hocam.

Ryzen 3 2200 g kullanıyorum.

İşlemciniz nedir? İşlemciniz desteklemiyorsa tabii ki 580 falan alabilirsin. Rx 580 içinde yine indirim bekleyin bence ama.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı