GTX 1660S %100 GPU kullanımı

dutyd

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2018
Mesajlar
445
Çözümler
2
Öncelikle merhaba arkadaşlar. GTX 1660 Super ekran kartım var ve boşta birdenbire 100 oluyor. Hemen eski haline dönüyor. Oyunlarda falan da aynı ama hiçbir kasma falan olmuyor. O sırada genelde 3D ve copy kısmında oluyor bu iş. Fotoğraf da var:

Adsız.png
 
Kardeş kullanması daha iyi. Yüksek FPS alırsın. Bazıları darboğaz yaşıyor. Yüzde 30 daha az kullanıldığından oyun kasıyor.
Yük altında olmadığı zaman sürekli %100 olması sorun yalnız. Boşta bilgisayar ekran kartı gücüne fazla gerek duymaz. Buradaki muhtemel sebep arka plan uygulamalarından bazıları saniyelik olarak ekran kartını kullanıyordur bu durumda sanki ekran kartına full yükte kullanıma anlık geçilmiş gibi bir görünüm bırakıyor. Sorun yok yani. Her sistemde olabilir.
 
Yük altında olmadığı zaman sürekli %100 olması sorun yalnız. Boşta bilgisayar ekran kartı gücüne fazla gerek duymaz. Buradaki muhtemel sebep arka plan uygulamalarından bazıları saniyelik olarak ekran kartını kullanıyordur bu durumda sanki ekran kartına Full yükte kullanıma anlık geçilmiş gibi bir görünüm bırakıyor. Sorun yok yani. Her sistemde.

Anladım teşekkürler yani sorun yok.
 
Anlık %100 olup normale dönüyorsa sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum fakat devamlı boştayken %100 kullanılıyorsa mining virüsü yemiş olabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı