GTX 1660S 70 derece oluyor

Daha fazla  
Ekran kartım TUF GTX 1660 Super Gaming. CS:GO'da sıcaklık tam grafikte 65-70 derece gidip geliyor. Bu CS:GO için bayağı fazla değil mi? Eğer fazla değilse idare edeceğim. Ama fazlaysa satmayı planlıyorum. Kart daha 1 günlük. Kasa 4 saatir açık ama saçma.

MSI 1650 Super Gaming X sahibiyim Battlefield V, CS:GO, GTA V gibi oyunlarda Max 62-63 dereceyi gördüm.

Hocam benim de öyle MSI 1660 Ti Gaming X model ekran kartı kullanıyorum. En ağır oyunlarda maksimum 68-69 dereceyi görüyor otomatik fan ayarlarında. Gerçekten soğutma konusunda başarılı Gaming X modeller.

Hocam benim de öyle MSI 1660 Ti Gaming X model ekran kartı kullanıyorum. En ağır oyunlarda maksimum 68-69 dereceyi görüyor otomatik fan ayarlarında. Gerçekten soğutma konusunda başarılı Gaming X modeller.

Malasef hazır PC aldığım için ve özelleştirme seçeneği olmadığı için. Ekran kartı değiştiremedim. Hayır benim görüşüm Valorant'da bile 67 65 derece fazla. Bu PC'yi Full grafik 1080P oynamak için almıştım. Ha evet oynatıyor sıkıntı yok. Ama Valorant'da bile bu dereceyi görüyorsa demek ki Metro Exodus'u Full ayara çekersem havaya uçarım galiba. Şahsen benim görüşüm TUF alacaksanız 3 fanlı olan modeli olanı alın. Bende ki 2 fanlı güya yenilenmiş ama olmamış pişmanım.

Son düzenleme:
Malasef hazır PC aldığım için ve özelleştirme seçeneği olmadığı için. Ekran kartı değiştiremedim. Hayır benim görüşüm Valorant'da bile 67 65 derece fazla. Bu PC'yi Full grafik 1080P oynamak için almıştım. Ha evet oynatıyor sıkıntı yok. Ama Valorant'da bile bu dereceyi görüyorsa demek ki Metro Exodus'u Full ayara çekersem havaya uçarım galiba. Şahsen benim görüşüm TUF alacaksanız 3 fanlı olan modeli olanı alın. Bende ki 2 fanlı güya yenilenmiş ama olmamış pişmanım.
Fps 300 olunca benimki de ısınıyor. En azından 144 fps sabitleyin.
Bu arada satmayın.

Soğutması iyi olan model 3 fanlı olan model.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı