GTX 1660S Boşta Yüksek Frekansta Çalışıyor

ALT+Z ile anında yeniden oynatmanın açık olup olmadığını kontrol edin.
Kapalı
Kasanızın kapağı açık duruyor demiştiniz. Kasanız kaç fanlı? Isı degeri fazla geldi bana.
Kasam 4 fanlı
1612998103474.png

İşlemci sıcaklığı boştayken 55 lere iniyor ama oyuna giricne çok zorlayan bir oyun ise 76 lara kadar gördüğüm oldu. Cam kapalıyken gta 5 te 85 görmüştüm

Kapalı

Kasam 4 fanlı
Eki Görüntüle 874453
İşlemci sıcaklığı boştayken 55 lere iniyor ama oyuna giricne çok zorlayan bir oyun ise 76 lara kadar gördüğüm oldu. Cam kapalıyken gta 5 te 85 görmüştüm
Çok yüksek bir değer. İşini bilen bir bilgisayarciya götürün. Sisteminizi ne zaman aldınız? 2.el parça varmı?
Alt Z dediğin GeForce Experience mi oluyor?

Eki Görüntüle 874449

Eki Görüntüle 874450

Maksimum 72 görebildim
Bunu neden performans moduna alıp denedim?
Sisteminizden maksimum verim almak için. Yeni nesil ekran kartı bu ayarlarda 70 derecelere çıkıyorsa zaten ayağı kaymıştır.
Bilgisayarı böyle kullanmak zarar verir mi?

Hayır, Vermez. Bilgisayarınızın sıcaklık değerleri normale dönene kadar dengelide modda kalmanız daha iyidir tabii.

Çok yüksek bir değer. İşini bilen bir bilgisayarciya götürün. Sisteminizi ne zaman aldınız? 2.el parça varmı?

Sisteminizden maksimum verim almak için. Yeni nesil ekran kartı bu ayarlarda 70 derecelere çıkıyorsa zaten ayağı kaymıştır.
Sistemi alalı 5 ay oldu. Sizin erkan kartınız kaçlara çıkıyor?
Ve 2.el yok
1612999082655.png

Böyle bir şey buldum internette
Şey cahilliğimin kusuruna bakmayın GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA ben bu ekran kartını kullanıyorum Bu oc dediği Overclocked mı oluyor ve overclocked oluyorsa 1530 mhz normal mi

Kapalı.

Kasam 4 fanlı.
Eki Görüntüle 874453
İşlemci sıcaklığı boştayken 55'lere iniyor ama oyuna giricne çok zorlayan bir oyun ise 76'lara kadar gördüğüm oldu. Cam kapalıyken GTA 5'te 85 görmüştü.

Ve 2.el yok.

Ekran kartım 1660. 64 derecenin üstüne çıkmadı.  
Ve 2.el yok.
Eki Görüntüle 874468
Böyle bir şey buldum internette.
Şey cahilliğimin kusuruna bakmayın GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA ben bu ekran kartını kullanıyorum bu OC dediği overclocked mı oluyor ve overclocked oluyorsa 1530 MHz normal mi?

Sizinki OC model firma kendisi yapmış. Nasıl oluyor bende pek bilmiyorum. Benimki de 1530 MHz de çalişiyor. Yeni nesil ekran kartlarında 70 dereyece çıkması garip geliyor bana. Normalde olabilir. Bilgisayarınızdan memnunsanız dengeli modda devam edin. Ne olur ne olmaz sıcaklığa dikkat edin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı