GTX 1660S düşük performans

Bu arada sistem bazı oyunlarda darboğaz yapar ama aman aman değil. Senin sıcaklık değerlerini bilmek lazım, çünkü işlemciyi yoruyor ekran kartın. Ayrıca umarım anakarta bağlı değildir monitör.
ekran kartına baglı monitör
CS:GO'da o değerler 1660 Super ile çok düşük.

• Ekran kartı sürücüsünü kurdun mu?
  • Görüntü kablosunu anakarttan ekran kartına bağladın mı?
Evet ekran kartı sürücüsü kurulu ve güncel görüntü kablosu ekran kartına baglı.

Aynı sorun bende de var konu açtım halen çözemedim. Sistem parçalarım bunlar Valorant gibi ekran kartının kullanan oyunda ekran kartı %39'la çalışıyor FPS düşük olmasına ragmen daha yukarılara çıkmıyor sanırım kullandığımız ekran kartlarında bir sorun var aynı sisteme sahip olan arkadaşımda hiçbir sorun yok.

ıntel 10100F-asus TUF-GTX1650S-O4G-EX-H410M-V3-crucıal 480GB-crucıal 8 GB ram​

Ekran kartını sonradan mı aldınız? Eğer sonradan aldıysanız belki de hala APU sistem olarak kullanıyorsunuzdur.
Hayır sonradan almadım.
Galiba ilk APU sistemmiş sonra upgrade yapmış çünkü 3400G.
Herşey aynı saat takıldı kasaya sonradan almadım.
CS:GO'da o değerler 1660 Super ile çok düşük.

• Ekran kartı sürücüsünü kurdun mu?
  • Görüntü kablosunu anakarttan ekran kartına bağladın mı?
Ayarları en düşüğe çeksemde fark olmuyor fps hep aynı bu olaya ayrı uyuz oluyorum

Konu güncel arkadaşlar. Yeniden test ettim CS:GO en yüksek ayarlar da 90-150 fps arası gidiyor geliyor en düşük ayarlarda da aynı :)
Bilgisayarı sıfırladım yine aynı sorun nedir ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı