ekran kartına baglı monitörBu arada sistem bazı oyunlarda darboğaz yapar ama aman aman değil. Senin sıcaklık değerlerini bilmek lazım, çünkü işlemciyi yoruyor ekran kartın. Ayrıca umarım anakarta bağlı değildir monitör.
Evet ekran kartı sürücüsü kurulu ve güncel görüntü kablosu ekran kartına baglı.CS:GO'da o değerler 1660 Super ile çok düşük.
- Ekran kartı sürücüsünü kurdun mu?
- Görüntü kablosunu anakarttan ekran kartına bağladın mı?
Hayır sonradan almadım.Ekran kartını sonradan mı aldınız? Eğer sonradan aldıysanız belki de hala APU sistem olarak kullanıyorsunuzdur.
Herşey aynı saat takıldı kasaya sonradan almadım.Galiba ilk APU sistemmiş sonra upgrade yapmış çünkü 3400G.
Ayarları en düşüğe çeksemde fark olmuyor fps hep aynı bu olaya ayrı uyuz oluyorumCS:GO'da o değerler 1660 Super ile çok düşük.
- Ekran kartı sürücüsünü kurdun mu?
- Görüntü kablosunu anakarttan ekran kartına bağladın mı?
Hayır sonradan almadım.
Her şey aynı saat takıldı kasaya sonradan almadım.
Ayarları en düşüğe çeksemde fark olmuyor FPS hep aynı bu olaya ayrı uyuz oluyorum.
Konu güncel arkadaşlar. Yeniden test ettim CS:GO en yüksek ayarlar da 90-150 FPS arası gidiyor geliyor en düşük ayarlarda da aynı
bilgisayarı sıfırladım yine aynı sorun nedir?
HayırSorunu çözebildin mi acaba bilgilendirirsen sevinirim
Hayır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.