Çözüldü GTX 1660S-i7 11700K sistemde A Way Out "LowLevelFatalError: 0x887A0006-'HUNG' hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

3718Ahmet

Decapat
Makaleler
1
RAM
XPG D41 CL18 DDR4 16gb 3600mhz
Ekran kartı
MSİ GTX1660 SUPER XS VENTUS
Anakart
MSİ MAG Z490 TOMAHAWK
İşlemci
i7 11700K
Bugün oyunu oynarken bu hatayla birlikte oyundan attı ve tekrar girmeye çalıştığımda karakterleri seçtikten sonra bu hatayı veriyor. Bugün yayınlanan GeForce Game Ready sürücüsünü güncellemiştim sürüm 536.67 ve ortalama bir buçuk iki saat sonrasında hata verip attı. Bu hatayla ilgili konuları falan inceledim ama çok bir çözüm bulamadım. Sürücüyü yeniden kurdum ancak gene aynı. Oyunun bitmesine tahminimizce çok az kalmıştı kardeşimle çok heyecanla bitirmeyi bekliyoruz :D Bu arada 2. oyuncuyu PC remote uygulamasıyla telefonumdan bağlanarak oynuyorduk bir etkisi olur mu bilmem.

Ekran görüntüsü 2023-07-19 143157.png

Bugün oyunu oynarken bu hatayla birlikte oyundan attı ve tekrar girmeye çalıştığımda karakterleri seçtikten sonra bu hatayı veriyor. Bugün yayınlanan GeForce Game Ready sürücüsünü güncellemiştim sürüm 536.67 ve ortalama bir buçuk iki saat sonrasında hata verip attı. Bu hatayla ilgili konuları falan inceledim ama çok bir çözüm bulamadım. Sürücüyü yeniden kurdum ancak gene aynı. Oyunun bitmesine tahminimizce çok az kalmıştı kardeşimle çok heyecanla bitirmeyi bekliyoruz :D bu arada 2. oyuncuyu PC remote uygulamasıyla telefonumdan bağlanarak oynuyorduk bir etkisi olur mu bilmem.

Eki Görüntüle 1868295

Merhaba, sorunu cozdunuz mu?

Merhaba, sorunu cozdunuz mu?

Sonraki gün oyuna girmeye çalıştığımda sıkıntısız açtı oynattı sonralarda gene ara ara hata verdi de yine çok sorun olmadı. Sorun nasıl çözüldü, o zaman ne çözümler denedim şu an tam hatırlamıyorum ama bir bakarım arama geçmişinde o gün neleri denemiştim, nerelere bakmışım diye. Siz bir bilgisayarı yeniden başlatmayı Steam'den dosya doğrulaması yapın birkaç şey deneyin, ekran kartı sürücüsünü tekrar yüklemeyi vb deneyin.

Şu an aklımda olan deneyebileceğin yollar:
Ekran kartı driverlarını en son sürüme güncelle, eğer güncelse silip tekrar yükle.
Ekran kartı OC yani overclocklu ise overclock ayarlarını sıfırlayarak yani varsayılana getirerek deneyin.
Steam'den dosya doğrulaması yapmayı deneyin.
Bilgileri edindiğim site: answers.ea.com
Sitedeki diğer adımları da teker teker deneyebilirsin ancak genel olarak çözüm yolları bunlar.
@Musty16

Son düzenleme:
Sonraki gün oyuna girmeye çalıştığımda sıkıntısız açtı oynattı sonralarda gene ara ara hata verdi de yine çok sorun olmadı. Sorun nasıl çözüldü, o zaman ne çözümler denedim şu an tam hatırlamıyorum ama bir bakarım arama geçmişinde o gün neleri denemiştim, nerelere bakmışım diye. Siz bir bilgisayarı yeniden başlatmayı Steam'den dosya doğrulaması yapın birkaç şey deneyin, ekran kartı sürücüsünü tekrar yüklemeyi vb deneyin.

Şu an aklımda olan deneyebileceğin yollar:
Ekran kartı driverlarını en son sürüme güncelle, eğer güncelse silip tekrar yükle.
Ekran kartı OC yani overclocklu ise overclock ayarlarını sıfırlayarak yani varsayılana getirerek deneyin.
Steam'den dosya doğrulaması yapmayı deneyin.
Bilgileri edindiğim site: answers.ea.com
Sitedeki diğer adımları da teker teker deneyebilirsin ancak genel olarak çözüm yolları bunlar.
@Musty16
Hocam dediklerinizi zaten yapmıştım. Sorunu bir türlü çözemedim ama . En son oyunu sildim çünkü neredeyse bütün çözümleri denedim. Cevabınız için yine de teşekkürler iyi forumlar.

Hocam dediklerinizi zaten yapmıştım. Sorunu bir türlü çözemedim ama. En son oyunu sildim çünkü neredeyse bütün çözümleri denedim. Cevabınız için yine de teşekkürler iyi sosyaller.

Rica ederim. Bir iki gün sonra bende durduk durmadık yere hata düzelmişti aniden neden hata verdiğini ve aniden nasıl düzeldiğini ben de anlamadım benim izlediğim çözüm yolları da etkili olmamıştı ama sonraki gün kendi kendine düzeldi dediğim gibi. Ben de en son oyunu silme noktasına geldiydim kardeşim bir kez daha deneyelim dedi ve o anda oyun sıkıntısız devam etmişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı