Çözüldü GTX 1660S sistemde Red Dead Redemption 2 çamur gibi görüntü veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

384710

Hectopat
Red Dead Redemption 2 oyununda bir süredir çamur grafik - pikselleşme sorunu yaşıyorum. Grafikler yüksek - orta - Ultra teker teker denendi, TAA on / off vesaire hepsini test ettim fakat sonuç değişmedi. Güncel olarak oyun Ultra - yüksek karışık ayarlarda özellikle orta - uzak mesafe ağaç ve cisimlerde çamur görüntüsü var. Aynı sistemin test videolarında grafiklerde sorun gözükmüyor. Oyunun Steam ve kırılmış versiyonlarını test ettim sonuç aynı, herhangi bir fark yok.
AAA diğer oynadığım oyunlarda herhangi bir görüntü / grafik bozulması olmuyor, sorun sadece RDR2 özelinde.
Sistem özellikleri: GTX 1660S - i5 10400F - 16 GB.
Ek: Üç adet farklı diske oyunu kurdum, sonuç değişmiyor. HDD / SATA 3 SSD / M.2 SSD.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• ss1.png
    ss1.png
    767,6 KB · Görüntüleme: 153
  • ss2.png
    ss2.png
    2,8 MB · Görüntüleme: 116
  • ss3.png
    ss3.png
    527 KB · Görüntüleme: 128
Çözüm
GeForce Experience'tan optimizasyon açılıysa kapatmayı deneyin hocam. Onun dışında belki Nvidia ayarlarında sorun vardır diyeceğim ama sadece RDR'de sorun var.
Geforce Experience optimizasyonu kullanmıyorum ve kapalı. Nvidia ayarlarını da sıfırladım komple, sürücüyü de defalarca değiştirdim. Hogwarts Legacy olsun, Witcher 3'ün next gen çıktığından 5. kez tekrar geçen hafta bitirdim, yağ gibi akıcı - sorunsuz görüntüyle oynadım. Oyunu bu şekilde oynamaya devam edeceğiz anlaşılan.

Sorunu çözünürlük ölçeğini 1.25X arttırarak ve TAA medium - keskinliği düşürerek çözdüm. Bu daha önce işe yaramamıştı oyunu yeniden başlatmama rağmen, bu sefer düzeldi.

Güncel hali.
GeForce Experience'tan optimizasyon açılıysa kapatmayı deneyin hocam. Onun dışında belki Nvidia ayarlarında sorun vardır diyeceğim ama sadece RDR'de sorun var.
Geforce Experience optimizasyonu kullanmıyorum ve kapalı. Nvidia ayarlarını da sıfırladım komple, sürücüyü de defalarca değiştirdim. Hogwarts Legacy olsun, Witcher 3'ün next gen çıktığından 5. kez tekrar geçen hafta bitirdim, yağ gibi akıcı - sorunsuz görüntüyle oynadım. Oyunu bu şekilde oynamaya devam edeceğiz anlaşılan.

Sorunu çözünürlük ölçeğini 1.25X arttırarak ve TAA medium - keskinliği düşürerek çözdüm. Bu daha önce işe yaramamıştı oyunu yeniden başlatmama rağmen, bu sefer düzeldi.

Güncel hali.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    2,9 MB · Görüntüleme: 112
Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı