GTX 1660S ve R5 1600 AF sistem aniden kapandı ve fanlar tam hızda çalışmaya başladı

Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz
Az önce Hitman 2 oynuyordum, bir anda görüntü gitti ve ekran kartının fanları çok hızlı bir şekilde çalışmaya başladı. 1 dakika kadar bekledim. Fakat hiçbir şey olmadı. Güç düğmesine basılı tutarak bilgisayarı kapatıp açtım. Şu anda bir sorun yok yani bilgisayar açıldı. Ne olmuş olabilir? Bir zararı olur mu?
Sistemim: Galax GTX 1660S, R5 1600 AF, Gigabyte B450M H, GeIL Evo Forza 2x8 3000 MHz, Dark Guardian RGB, Aerocool Cylon 500W 80+
Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

O açıdan demedim. Bu tip sitelerin hazır sistemlerde kullandıkları parçaları biliyorsun. Satmayan, kronik sorunlu, firmanın deposunda kafa üstü çakılmış, tedarikçi ucuza vermiş, daha önce başkası satın alıp iade etmiş vb. ortaya karışık koyuyorlar. O yüzden hazır sistemlerin yarısında bir yerden arıza patlak veriyor belli bir süre içerisinde. Bu nedenle 2-3 kere yaşarsan bu durumu direkt iletişime geç.
Peki şuanlık kablolara yada herhangi bir şeye bir şey yapmam lazım mı? Yani kabloları çıkarıp takmak gibi.

Peki şuanlık kablolara yada herhangi bir şeye bir şey yapmam lazım mı? Yani kabloları çıkarıp takmak gibi.

Hayır tabii ki. Sen normal kullanmana devam et. Her parçanın garantisi var ve tüm sorumluluk aldığın yere ait. Sadece aynı sorun tekrarlarsa ve can sıkıcı olmaya başlarsa görüş, arıza bildir ve parça değişimi talep et.

Hayır tabii ki. Sen normal kullanmana devam et. Her parçanın garantisi var ve tüm sorumluluk aldığın yere ait. Sadece aynı sorun tekrarlarsa ve can sıkıcı olmaya başlarsa görüş, arıza bildir ve parça değişimi talep et.
Tamamdır, çok teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı