GTX 1660Ti vs RTX 2060

Sadece ekran kartı olarak değerlendirirsek aradaki fiyat farkının hakkını tam olarak veriyor. Örnek olarak 1660ti 2000TL (80FPS) RTX 2060 2500TL (100FPS) gibi. Bence RTX 2060 alınmalı.
(Değerleri örnek olarak verdim. Herhangi bir oyuna ait değiller.)

KDV indirimlerinde 2400 liraya özel soğutmalı RX 5700'ler iniyor, alternatif olarak bakabilirsin. Her ikisinden de çok daha iyi bir kart. Onun dışında 16xx serisinin Super versiyonları çıkıcak ve normal kartlardan ucuz olacak. Onları da bekleyebilirsin.

Biraz komik olacak ama RX5700 PULSE ile olan hazır bir sistem almaya karar verdim. Fiyatı uygun geldi :D :D :D :D Zaman geçtikçe insanın fikri değişyor kusra bakmayın :D :D

Ghttps://www.itopya.com/vok-gamer-amd-ryzen-5-3600-sapphire-rx-5700-8gb-16gb-ddr4-240gb-ssd-1tb-disk-gaming-bilgisayar/ Bu sistemde hdd yi atıp 480 gb ssd ye çevireceğim

Fiyatlar yakın. Hangisini almalıyım sizce? :D

@ertnylmz ne kusuru hocam, herkes istediğini alabilir buna karışmak bize düşmez. Aldığınız sistem güzel, gördüğüm tek sıkıntısı kasa gibi duruyor. Hava alacak bir yerini göremedim. Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı