GTX 550 Ti sistem CS:GO kaç FPS alınır?

Ne? Hocam o işlemci ile imkansız.

i3 4130 + RX550 + 4+2 GB RAM ile kullandım 80-120FPS alıyordum i3'den önce G3260 vardı onda da o civar FPS'ler. i5 4670'e yükselttim ilk başlar 300 alıyordum sonradan gelen güncellemelerde düşmüştü FPS ama gene 200+ alıyordum.
@İyiqit_winner kızgın atma sebebini söyler misin? Eskiden kullandığım sistemde aldığım değerleri söylüyorum.

Son düzenleme:
i3 4130 + RX550 + 4+2 GB RAM ile kullandım 80-120FPS alıyordum i3'den önce G3260 vardı onda da o civar FPS'ler. i5 4670'e yükselttim ilk başlar 300 alıyordum sonradan gelen güncellemelerde düşmüştü FPS ama gene 200+ alıyordum.
@İyiqit_winner kızgın atma sebebini söyler misin? Eskiden kullandığım sistemde aldığım değerleri söylüyorum.

O eskidendi... Devir değişti artık daha ağır sistem istiyor. 4 GB RAM de drop yemekten çok oyuna küfür edersin kanka.

Oyunun optimizasyon sorunu yokken sizin bu kadar yüksek FPS alıp benim alamama kızgın attım, size değil. Olsaydı mesaj yazardım. Ayrıca ne zamana ait değerler bunlar?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı