GTX 660 İçin P8H61-M Pro'yu Değiştirmeli Miyim?

Dalgalanmadan kastınız tearing effect mi ? ekranda yırtılma istemiyorum ne yapmam lazım hz si yüksek bi ekran mı almam lazım ? Dvi a Dvi olsa tearing effect kalkarmı ? oyun videosu çeken kişileri izliyorum adamlarda tearing yok birde monitörün tepkime süresi 5ms bunla alakası var mıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ee ben ne ekran kartı alayım ? Monitör eskimedi bile tekrar monitör almaya kalksak 400-500 tl ne yapacağım? Elimde 1000 tl para var bana akıl verin hocam ben ekran kartımı alim psu+kasa mı alim monitör mü aliyim 2 tane monitör olacak ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş anlamıyorum sizdeki şu R9 merağını. Sırf yeni diye Amd ekran kartına katlanılır mı? Gtx 660 eski diye R9 270 al diyorsunuz, ürün kadar satış sonrası da önemli bence. Amd bu konuda tam bir eziyet.

@Silinen üye bu arkadaşımız dalgalanmadan oynayabilir mi? Dvi to vga veya hdmi to vga'da yoksa yeni monitör mü alması lazım bize bir yol göster.
Ben internette araştırmıştım bu konuyu, dönüştürücüde işe yaramyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı