GTX 660 ile Asus DC II Sıcaklık Testi

Yaklaşık 1.5 sene önce aldığım Asus marka Gtx 660 ekran kartımın bu sefer sıcaklık testlerini sizlerle paylaşacağım. Testi yaparken Geeks3D sitesinin Furmark programını kullandım ve "Burn-in Test" yaptım.
Sonuçlar ise şöyle oldu:

İlk 10. Dakika;
Adsız.png

ve 20. Dakika;
Adsız2.png

Gördüğünüz gibi Ekran Kartının fanları yarı hızda dönüyor, %100'e kadar getirdiğimde ise 57c'ye kadar düşüyor fakat insanı rahatsız fan sesleri duyulmaya başlıyor. Ayrıca şunu da belirteyim bu değerler siz oyun oynarken 55-60 arasına kadar düşüyor çünkü ne ekran kartı ne de işlemci oyunlarda %100 çalışmaz. Bu test maximum sıcaklıkları gösterir.

Bu arada, neden eski mesajlarımızı düzenleyemiyoruz? @THE_MILLER

Bende R9 290 tri x var. Bende test yaptım 78 dereceleri gördü sonra uyarımı ne veriyor. Bip Bip sesler gelmeye başladı. Bende korktum kapattım :D

Sıcaklık testleri harbiden çok iyi. Ancak oda sıcaklığını da merak etmedim değil hani ?

Mesaj yazıldıktan bir saat sonra düzenleme yapılmıyor. :)

Bende R9 290 tri x var. Bende test yaptım 78 dereceleri gördü sonra uyarımı ne veriyor. Bip Bip sesler gelmeye başladı. Bende korktum kapattım :D
78/85 derece'nin aslında sorun teşkil etmemesi gerekir. Ben özel tasarım GTX Titan'a 95/100 derece yaptırdım. :D

aida64 tesleri gereken sonucu vermiyor mu da; Başka programlar kullandınız?o_O
4-5 farklı program ile sıcaklıklara baktım hepsi aynı gösteriyordu, sadece test için FurMark programını kullandım.

Sıcaklık testleri harbiden çok iyi. Ancak oda sıcaklığını da merak etmedim değil hani ?

Mesaj yazıldıktan bir saat sonra düzenleme yapılmıyor. :)

78/85 derece'nin aslında sorun teşkil etmemesi gerekir. Ben özel tasarım GTX Titan'a 95/100 derece yaptırdım. :D
Oda sıcaklığı normaldi, benim odam ufak olduğu için genelde evin en sıcak odası olur, daha yeni duş almış olmama rağmen serin gelmiyordu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı