GTX 660 sistem GTA 5 kasma sorunu

RequiemArcadee

Hectopat
Merhabalar, benim bilgisayarımın GTA 5'i oynamaya hatta very high oynamaya bile yetecek olduğunu düşünüyorum fakat yinede FPS hepsi normalde olunca ve population vb. kapatınca 45 50 FPS görüyor.
Sistem Özelliklerim:
İşlemci: AMD FX 6350 Six-Core Processor 4.0 GHz
Bellek 2x4 8 GB Corsair RAM
Windows 8.1 PRO
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB (Monitöre Bağlı.)

Sorunun çözümünü bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
Sorunu çözersem burada paylaşacağım.
Ve bu arada 4-5 ay önce GTA5 oynarken hiç kasmıyordu very high'ta 50-70 arası değişiyordu tekrar yükleyince böyle oldu.
Disk'in doluluğundan Olabilirmi ? 20 GB boş yer var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diski Boşalttım, ve 45 gb boş alan var gta 5 li, tekrar ayarlayıp deniyeceğim.

Ve Kasayı temizledim, fan berbat olmuş ve avuç içi kadar toz kütlesi çıktı galiba problemim ısınma tekrar deniyeceğim şimdi.

Tamamdır Sorun halloldu. Bence tamamen Fan temizliğinden dolayı. Çünkü Yüksek miktarda toz kütlesi çıktı onun arasından hava akışı olacağınıda zannetmiyorum. Eğer Disk doluluğunda performans düşse idi 280 gb nin 280 ini kullanmanın ve fazla kapasitenin vermesine gerek olmazdı dolulukla alakası olmadığını düşünüyorum. ve bu arada her konu açtığımda veya yorum yaptığımda yazım yanlışı nedeniyle uyarı puanı alıyorum ve 1 gün kapalı kalıyorum forumda. Bir anlamıda olmuyor. Fazla hassasiyetten dolayı insanın canı sıkılıyor ve forumda takılmak istemiyor belirteyim dedim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı