GTX 670M Yanması

@Recep Baltaş bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?

MXM slotu uyuyorsa, uyar. Çipset de etkili olabilir ancak MXM slotu uygun olmalı. Mimari farklar, MXM slotunda da değişiklik yaratıyorsa olmaz. Kendim, çok da iyi bilmiyorum ancak araştırmalarım sonucu bu kanıya vardım. Kendim de 780m yerine Quadro ekran kartı takmak istiyorum.

Aynı model bilgisayar ve ekran kartından bende de var(MSI GT70 0NC 2012 İ7-3610QM İŞLEMCİ NVIDIA GTX670M/3GB DDR5 EKRAN KARTI 17,3" PARLAK OLMAYAN EKRAN 16GBDDR3 RAM 750GB HDD+128GBSSD HARİCİ DİSK). Benim de ekran kartımı 32 mb görmeye başladı bilgisayar. Önceden turbo, fan, klavye ve wifi sensörü çalışmyordu. Bu hataları düzeltmek için msi'in sitesinden biosu indirip anlattığı şekilde kurmaya çalıştım ancak bu sefer de ekran kartı görmemeye başladı. Turbo sensörünün çalışmama sebebinin ekran kartının sürümünden kaynaklandığını tespit ettim. doğru sürümü yüklediğimde turbo çalışıyor ancak yeni sürümü yüklediğimde turbo sensörü çalışmıyor. Ekran kartını görme sürecinde bilgisayarla uğraşırken Windows10'a da geçiş yaptım (önceden windows7 64bit vardı) Bu arada içinde çakılı orjinal w7 64 bit var. Şu anki en büyük problemim ekran kartını daha önce 3gb olarak görmesine rağmen şu an 32mb olarak ve onboard ekran kartı olan intel4000hd graphics olarak görmesi bunu nasıl düzeltebilirim? Ekran kartını söküp temizledim ancak macunu temizlemedim kuru olarak geri taktım sorun ne olabilir? Windows10'a göre bios güncelleme yapamıyorum anlattığı gibi şu an 30u olan versiyon yüklü.

Merhaba anlattığınız sorun aynisi bende de oldu son olarak çözüm için neler yaptınız

Merhaba, Benzer bir problem yaşıyorum GTX 675m kartım yandı. Bilgisayar sürekli max. fan speed çalışıyor. Sinir bozucu bir şekilde çok fazla ses çıkarıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Unlocked bios ayarlama nasıl oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…