GTX 680 Windows XP destekler mi?

O sistemde bırak XP'yi düzgün kullanmayı, kuruluma boot bile edemezsin. XP'nin AHCI desteği ve USB 3 desteği yok, sadece IDE ve USB 2.0 desteği var. Yani kuruluma boot ederken çok yüksek ihtimalle ya 0x000000A5 (ACPI_BIOS_ERROR) ya da 0x0000007B (INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE) hatası alacaksınız ve XP'yi kuramayacaksınız bile.

O sistemde XP ile hiç uğraşmayın bile. Windows 7 epey uğraşılırsa kurulabilir fakat tavsiyem 10 veya 11 ile devam etmenizdir. Eğer illaki XP istiyorsanız VirtualBox veya VMware kullanın.
 
Ekran kartı sürücüsü destekliyor ama onun dışındaki sürücüler büyük ihtimalle desteklemiyordur.
Windows 10 veya 11 ile devam et.
 
Hocamlar hepinize yardımlarınız için teşekkürler. Bende biraz araştırdıktan sonra imkansıza yakın olduğunu gördüm ve tek seçeneğim eski cihazımı tamir etmek olduğunu fark ettim. Zaten VMware ve benzeri yazılımları kullanmama sebebim bunu günlük olarak kullanmak istememdi. Şu an Acer Extensa 5620 ile yola devam ediyorum ve günlük işlerde hiç sıkıntı çıkarmıyor. Destek konusunda ise Opera 36 ve benzeri programların eski hallerini buldum ve şu an dışarıda onu kullanıyorum. Acaba takabileceğim maksimum RAM miktarı nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran kartı destekliyor. Ancak sistemin geri kalanı desteklemiyor.

Nostalji yaşamak istiyorsanız sanal makine kurup orada da yaşayabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2121468

Hocam şimdi fark ettim Mountain Lion mı destekliyor yani?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı