GTX 750 ekran kartına 144 Hz monitör alınır mı?

ThayLyanka

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Elimde pek de ıyi olmayan bir sistem var. Ekran kartım GTX 750. Monitörüm bozulduğu için yeni bir monitör almayı düşünüyorum. İleride sistemimi yenileyeceğim için şimdiden 144 Hz monitör almayı düşünüyorum. Sistemi yenileyene kadar eski sistemimle 144 Hz monitör kullanacağım. Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Öncelikle teşekkür ederim. Şuanlık toplayacağım sistem hakkında fikrim yok ama yüksek bütçeli bir sistem toplamayı düşünüyorum.

Ne zaman alacağım belli olmadığı için kesin bir şey söyleyemiyorum. Alacağım zaman iyi bir araştırma sonucu almayı düşünüyorum
Ne zaman alacaksanız o zaman konu açın muhtemelen o zamana kadar piyasalar çok değişecek, ha bu arada sakın beni etiketlemeyi unutmayın her zaman buradayım.:D @PEŞTEMALLİ ARŞİMET

Son olarak bu iki monitör arasında kaldım. Araştırdığım kadarıyla ikisi için de bazı kötü yorumlar var ancak bazı kişiler de aşırı derecede övgüler yağdırıyor. O yüzden çok kararsız kaldım. Ikisi arasında hangisini önerirsiniz? Bu bütçe ile önerdiğiniz başka monitör var mı? 1400 TL'den daha ucuz olabilir.
Ne zaman alacaksanız o zaman konu açın muhtemelen o zamana kadar piyasalar çok değişecek, ha bu arada sakın beni etiketlemeyi unutmayın her zaman buradayım.:D @PEŞTEMALLİ ARŞİMET
İsminizi unutacağımı sanmıyorum. 🙂

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı