GTX 750 ekran kartına 144 Hz monitör alınır mı?

Son olarak bu iki monitör arasında kaldım. Araştırdığım kadarıyla ikisi için de bazı kötü yorumlar var ancak bazı kişiler de aşırı derecede övgüler yağdırıyor. O yüzden çok kararsız kaldım. Ikisi arasında hangisini önerirsiniz? Bu bütçe ile önerdiğiniz başka monitör var mı? 1400 TL'den daha ucuz olabilir.

İsminizi unutacağımı sanmıyorum. 🙂
Aog C24G1 monitörünü 2 aydır kullanıyorum ince çerçeve olması ve curved olması VA panel olması çok iyi kısaca çok iyi bir monitör. Monitör ile ilgili bir merakın veya sorun varsa sorabilirsin.

Aog C24G1 monitörünü 2 aydır kullanıyorum ince çerçeve olması ve curved olması VA panel olması çok iyi kısaca çok iyi bir monitör. Monitör ile ilgili bir merakın veya sorun varsa sorabilirsin.
Herhangi bir şikayetiniz var mı? Açıkcası ben monitörü çok beğendim ve 1 saat içinde almayı düşünüyorum.

Aldığımdan beri hiçbir problem yaşamadım fakat bazı kişiler ölü piksel sorunu ile karşılaşmış tavsiyem aldığınız zaman direkt ölü piksel testi yapın.

@Zywo0
Monitörü sipariş ettim. İtopya'dan önceden birkaç kez alışveriş yaptım. Bunda da herhangi bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Monitör gelince test edip buradan görüşlerimi paylaşacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı