Hayır FPS drop olacaktır rahat bir oyun oynanabileceği söylenemez. En az 8GB öneriliyor bu zamanda. Yanlış bilgi vermeyin. En azından GTA 5'i çok yüksek ayarda FPS drop olmadan oynayamaz.4 GB RAM ile GTA 5 dahil birçok oyunu çok yüksek ayarlarda oynayanı gördüm. Tam olarak kaç FPS alacağınızı kestiremeyiz lakin rahat oynayabileceğinizi söyleyebilirim.
Sistemin yeterli. Ama RAM yükseltmenizi tavsiye ederim.Arkadaşlar bende bir bilgisayar sistemi var yükseltip oyun oynamak istiyorum. Sizce bu sistem GTA 5 kaldırır mı? Kaç FPS alırım?
- Intel Xeon E5450
- MSI G31M2 V1
- 4 GB DDR 2 800 MHz RAM
- Asus GTX 750
Hayır FPS drop olacaktır rahat bir oyun oynanabileceği söylenemez. En az 8GB öneriliyor bu zamanda. Yanlış bilgi vermeyin. En azından GTA 5'i çok yüksek ayarda FPS drop olmadan oynayamaz.
Yanlış bilgi vermiyorum. Bu da yanlış bilgi vermediğimin kanıtıdır. Bilip bilmeden yargılamaya kalkmayın! @whitewine
Yanlış bilgi vermiyorum. Bu da yanlış bilgi vermediğimin kanıtıdır. Bilip bilmeden yargılamaya kalkmayın! @whitewine
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.