GTX 750 Ti 4 GB Eşdeğer Ekran Kartı

Onun sıfırını bulmak zor lakin Ali ekspreste güvendiğim bir satıcı var 2.el bir gtx 750ti ancak çok temiz istersen tabii.

Onun sıfırını bulmak zor lakin Ali ekspreste güvendiğim bir satıcı var 2.el bir gtx 750ti ancak çok temiz istersen tabii.
Hocam arkadaşın 1250 TL'ye kadar bütçesi var. Bence GTX 750 Ti yerine daha iyi bir kart almalı.

Şu karaborsacı arkadaşlar olmasa şimdi ikinci el bir Vega 56 ile mutlu mutlu yaşıyor olurdun.

Yalnız konulara baktım, ya kasaları kötü ya da ısınır mı diye sormuşlar. Yorumlarda 72 dereceyi geçmiyor bile yazmışlar.

İkinci attığın konuda arkadaş ROG Strix modelini kullanıyor, Armor değil.

Üçüncü konuda ısınıyor mu diye sormuş.

En sonuncuda da TG4 kasa var, pek iyi değil açıkçası.

RX 570 Armor genelde 70-75 derece civarında çalışan bir kart. Evet, soğutması bence de çok iyi değil fakat aşırı kötü de diyemem yani. Zaten giriş seviye bir soğutma modeli.

Rx 570 armor kullanıyorum. Kesinlikle kasanın hava akışıyla ilgili 68 dereceyi geçtigini görmedim.

Kasalar da etken elbette ikinci konu yanlışlıkla geldi hocam. Ayrıca ısınır mı diye soran arkadaşa yazılan mesajları görmesi için attım o konuyu da. Dediğiniz gibi aşırı ısınma yok ancak çok da iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…