GTX 750 Ti 4 GB Eşdeğer Ekran Kartı

@hakanbey30 Kasanızın hava akışı burada önemli bir etken. Ayrıca oynadığınız oyun ve kullanım yüzdesi de önemli. Hurafe de değil bu arada:

Yalnız konulara baktım, ya kasaları kötü ya da ısınır mı diye sormuşlar. Yorumlarda 72 dereceyi geçmiyor bile yazmışlar.

İkinci attığın konuda arkadaş ROG Strix modelini kullanıyor, Armor değil.

Üçüncü konuda ısınıyor mu diye sormuş.

En sonuncuda da TG4 kasa var, pek iyi değil açıkçası.

RX 570 Armor genelde 70-75 derece civarında çalışan bir kart. Evet, soğutması bence de çok iyi değil fakat aşırı kötü de diyemem yani. Zaten giriş seviye bir soğutma modeli.

Yalnız konulara baktım, ya kasaları kötü ya da ısınır mı diye sormuşlar. Yorumlarda 72 dereceyi geçmiyor bile yazmışlar.

İkinci attığın konuda arkadaş ROG Strix modelini kullanıyor, Armor değil.

Üçüncü konuda ısınıyor mu diye sormuş.

En sonuncuda da TG4 kasa var, pek iyi değil açıkçası.

RX 570 Armor genelde 70-75 derece civarında çalışan bir kart. Evet, soğutması bence de çok iyi değil fakat aşırı kötü de diyemem yani. Zaten giriş seviye bir soğutma modeli.
Kasalar da etken elbette ikinci konu yanlışlıkla geldi hocam. Ayrıca ısınır mı diye soran arkadaşa yazılan mesajları görmesi için attım o konuyu da. Dediğiniz gibi aşırı ısınma yok ancak çok da iyi değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı