Hocam arkadaşın 1250 TL'ye kadar bütçesi var. Bence GTX 750 Ti yerine daha iyi bir kart almalı.Onun sıfırını bulmak zor lakin Ali ekspreste güvendiğim bir satıcı var 2.el bir gtx 750ti ancak çok temiz istersen tabii.
Yalnız konulara baktım, ya kasaları kötü ya da ısınır mı diye sormuşlar. Yorumlarda 72 dereceyi geçmiyor bile yazmışlar.@hakanbey30 Kasanızın hava akışı burada önemli bir etken. Ayrıca oynadığınız oyun ve kullanım yüzdesi de önemli. Hurafe de değil bu arada:
MSI RX 570 Armor Isınma Sorunu
Arkadaşlar Bu RX 570 modeline sahibim CS GO Ultra ayarlarda 80 82 derece oluyor FPS'yi sabitleyince 65'e kadar düşüyor. FPS'de herhangi bir sorun yok kasam Thermaltake V200 (DA-V4), yerinde herhangi bir sorun yok tozlanma vs de olacağını sanmıyorum sistem 2 haftalık. CS'de bu kadar ısınıyorsa...www.technopat.net
RX 570 Isınma Sorunu
I5 9600K, RX 570, DDR4 8GB 3000MHz. Sistemim bu şekilde, yaklaşık 6 ay boyunca ekran kartsız kullandim ve 2 gün önce geçici RX 570 aldım. Bazen ekran gidiyor geliyor ve bugün Tomb Raider oynarken bir anda bilgisayar kendini resetledi. Oyuna tekrar girdim fakat bu sefer MSI Afterburner...www.technopat.net
MSI RX 570 Armor ısınıyor mu?
Aranızda DA-V3.5 kullanıp RX 570 Armor ısınma sorunu yaşayan var mı ya da Corsair Carbide serisi Spec-delta RGB kasası RX 570 Armor modelini soğutur mu?www.technopat.net
MSI RX 570 Armor Testleri ve Isınma sorunu
Öncelikle sistem bu: Ryzen 5 1600 - MSI B450M PRO-VDH Plus - MSI RX570 Armor OC 4 GB Sharkoon TG4 RGB - Corsair 8 GB DDR4 3000MHz CL16 - Toshiba OCZ 480GB -Seagate 1 TB Bir gece önce Max. 76 derece alırken bir anda değerler 10 derece yükseldi. Neden olabilir? Hiçbir güncelleme yapmadım, kasanın...www.technopat.net
Kasalar da etken elbette ikinci konu yanlışlıkla geldi hocam. Ayrıca ısınır mı diye soran arkadaşa yazılan mesajları görmesi için attım o konuyu da. Dediğiniz gibi aşırı ısınma yok ancak çok da iyi değil.Yalnız konulara baktım, ya kasaları kötü ya da ısınır mı diye sormuşlar. Yorumlarda 72 dereceyi geçmiyor bile yazmışlar.
İkinci attığın konuda arkadaş ROG Strix modelini kullanıyor, Armor değil.
Üçüncü konuda ısınıyor mu diye sormuş.
En sonuncuda da TG4 kasa var, pek iyi değil açıkçası.
RX 570 Armor genelde 70-75 derece civarında çalışan bir kart. Evet, soğutması bence de çok iyi değil fakat aşırı kötü de diyemem yani. Zaten giriş seviye bir soğutma modeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.