GTX 750 Ti CS:GO %40 Kullanım Sorunu

Fanthal

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Programcı-Bilgisayar Mühendisliği okuyor
İyi günler. Benim bilgisayarım oyunlarda iken ekran kartım tam performans çalışmıyor. Maksimum GPU kullanımı %60-70'ler de çalışıyor. Özellikle CS:GO oynarken %40 ancak oluyor. Çözümünü bilen varsa söylesin lütfen, çok uğraştım olmadı. Her şey performans modunda ama düzelmiyor. Sistem:
  • CPU: Intel i5 4460
  • GPU: ASUS GTX 750 Ti Sitrix
  • RAM: 8 GB
  • Mainboard: MSI H81M-P33

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka oyunlarda dene birde. Oyunun düşük sistem istemesiyle alkası olacağını sanmıyorum. Ben cs 1.6 ekran kartını %99 kullanıyordum.

Ekran kartı sınır yoksa kendini sürekli %99 gibi değerlerde yani tam kullanır. Bu hangi oyun olursa olsun öyledir sınırlayıcı yoksa. Ben CS:GO'da GTX 750 kartımı %99 kullanabiliyorum, Vsync yani sınırlayıcı ayarı kapalı konumda iken. Vsync ayarını kapatıp değerlere bidaha bakın.

İyi günler. Benim bilgisayarım oyunlarda iken ekran kartım tam performans çalışmıyor. Maksimum GPU kullanımı %60-70'ler de çalışıyor. Özellikle CS:GO oynarken %40 ancak oluyor. Çözümünü bilen varsa söylesin lütfen, çok uğraştım olmadı. Her şey performans modunda ama düzelmiyor. Sistem:
  • CPU: Intel i5 4460
  • GPU: ASUS GTX 750 Ti Sitrix
  • RAM: 8 GB
  • Mainboard: MSI H81M-P33
Ekran kartının performansını ayarlayan bir program var mı? Mesela MSI Afterburner. Oradan ayarlanıyordur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı