Gtx 750 Ti düşük performans problemi

Sorun yok, normaldir işlemci ve ekran kartı o kadar iyi değil artık zaten 750ti devri bitti, işlemci ise o daha iyi değil bu tür oyunlar için bence normal fps alıyorsun, ayrıca sen bu oyunları 1920x1080 çözünürlükte high oynamışsın bana göre 1920x1080 ultra ve high bu sistem için çok gelir.

750Ti devri geçti mi? Bu kart iyi ve güncel bir kart. Gayet de performanslı. i5 4460 ile harika bir performans sağlıyor mesela. Youtube'dan bakabilirsin.

750Ti devri geçti mi? Bu kart iyi ve güncel bir kart. Gayet de performanslı. i5 4460 ile harika bir performans sağlıyor mesela. Youtube'dan bakabilirsin.
Ama mesela 128bit ve 5400mhz hızla çalışıyor, ben bile GTX660 ile GTA 5'i 1920x1080 high oynarken bu arkadaş nasıl oynasın.

Tolunay bro sen ne yaptın ya, ne yedin ne içtin, bu %100 darboğaz G3258 bile overclock'a rağmen darboğaz yapıyor bu kıytırık işlemci niye yapmasın? Neymiş 750Ti devri bitmişmiş, he kardeşim he... Soruna gelecek olursak işlemci darboğaz yapıyor. Ben aynı ekran kartı ile 50 fps oynamayı başarıyorum işlemcini değiştir.GTX 660 dediğin kart eski mimari, fazla güç tüketen ve ısınan bir kart. 750Ti Maxwell , en çok tercih edilen f/p ürünü ufak overclockla R7 370'le boy ölçüşebilecek bir kart.
Darboğaz sorunu felan yok benim PC sistem gereksinimleri şunlar.

İşlemci: Intel i7 4770
Ekran Kartı: GTX 660

Sonuç: 1920x1080 High ayarda oynuyorum, yukardaki arkadaş diyor az alıyorum sen dua oyunu oynadığına o sistem için çok gelir o ayarlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgilendirme
Tolunay bro sen ne yaptın ya, ne yedin ne içtin, bu %100 darboğaz G3258 bile overclock'a rağmen darboğaz yapıyor bu kıytırık işlemci niye yapmasın? Neymiş 750Ti devri bitmişmiş, he kardeşim he... Soruna gelecek olursak işlemci darboğaz yapıyor. Ben aynı ekran kartı ile 50 fps oynamayı başarıyorum işlemcini değiştir.GTX 660 dediğin kart eski mimari, fazla güç tüketen ve ısınan bir kart. 750Ti Maxwell , en çok tercih edilen f/p ürünü ufak overclockla R7 370'le boy ölçüşebilecek bir kart.

nya
1920x1080 çözünürlük ve high ayarda ve o işlemci bu kadar kolay mı? neden insanlar o zaman i5 ve i7 alıyor, G32G8 180tl'lik bir işlemci adamlar neden versin daha çok para bunu alırım daha iyi o zaman, ayrıca ben neden i7 4770 900tl verdim, biraz mantıklı olalalım. Şimdi gelelim 750Ti ben bir kaç sitede baktım GTX 660 daha iyi bir kartmış, sizce doğrumu diye sormıycam elbette bakınız: GPUBoss, yani ben bile i7 4770 ve GTX660 ile GTA 5'i high'da oynuyorsam bu arkadaş nasıl oynasın?

Senin eski dediğin GTX660'tan herkes mennun, ayrıca 192bit ve 6008Mhz hıza sahip.

Önemli olan artık bit ve çekirdek hızı değil. Artık içindeki çekirdek ve mimariye bakılıyor o zaman 4 sene önce çıkan 512 Bit Ati ekran kartı, GTX 980Ti'den iyi. Ayrıca GpuBoss ve CpuBoss kadar sahtekar ve yanlış bilgi veren siteye bakıp buraya yorum yazmayın. Yaz Youtube'a Santiago Santigo GTX 750Ti i3 4150 diye adam 60 fps'de oynayabiliyor. Pentium işlemci nedir abi ya ekran kartı 510 tl, işlemci 250 tl fiyat farkından anlamak lazım ve tekrar diyorum GTX750Ti , 660'dan daha güçlü bir ekran kartı.

1920x1080 çözünürlük ve high ayarda ve o işlemci bu kadar kolay mı? neden insanlar o zaman i5 ve i7 alıyor, G32G8 180tl'lik bir işlemci adamlar neden versin daha çok para bunu alırım daha iyi o zaman, ayrıca ben neden i7 4770 900tl verdim, biraz mantıklı olalalım. Şimdi gelelim 750Ti ben bir kaç sitede baktım GTX 660 daha iyi bir kartmış, sizce doğrumu diye sormıycam elbette bakınız: GPUBoss, yani ben bile i7 4770 ve GTX660 ile GTA 5'i high'da oynuyorsam bu arkadaş nasıl oynasın?

Senin eski dediğin GTX660'tan herkes mennun, ayrıca 192bit ve 6008Mhz hıza sahip.

Maximum 1300 TL vardı ve bende yazın işlemcimi değiştirme şartı ile g3240 aldım 180 TL'ye beni yaza kadar götürecek gibi görünüyordu. Tamer sağ olsun cevabı verdi. Ekran kartım iyi bir ekran kartı değil biliyorum psu yetersizliği ve bütçe yetersizliği yüzünden gtx 750 ti tercih ettim. Fakat başkaları aynı ekran kartıyla 50 fps alırken ben niye 30 alıyorum onu öğrenmek istedim. Gelmiş konudan uzaklaşıp ekran kartını kötülüyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı