GTX 750 TI ekranda çizgi çıkma sorunu

daredeviltr

Kilopat
Merhabalar, geçen hafta bir fırsat yakalayıp Zotac GTX750 ti satın aldım. İlk başta evde olmadığım için kartı kardeşim takmış, kartın sürücüsünü yükleyince ekran karıncalanıp bilgisayar res atıyormuş. Daha sonra eve gelince sürücüleri güvenli modda program aracılığıyla kaldırıp temiz kurulum yaptım ekran kartı sıkıntısız çalıştı, 15 dk oyun oynayıp birkaç bölüm dizi izleyip bilgisayarı kapattım. Ertesi gün windows 10 kurdum sıkıntısız bir şekilde ve oyun oynarken 10. dk da bilgisayar dondu ve res atıp tekrardan açmaya çalıştığımda ekran karıncalı gelip res atıyordu. Ne kadar uğraştıysam da yapamadım, sürücüyü kaldırdığımda bilgisayar açılıyor fakat görüntüde kırmızı çizgiler oluyor (simgelerin yanlarında), sürücüyü kurduğumda ise karıncalı ekran gelip bilgisayar res atıyor. Eski ekran kartımda herhangi bir sıkıntı olmadan kullanıyorum sistemi, bunun nedeni nedir? Gtx 750 ti bozuktur diyebilir miyiz?
Sistem özelliklerim:
  • Gigabyte ga-890gpa-ud3h
  • AMD Phenom II x4 965 be
  • 8 GB RAM
  • Hd5850 ekran kartı
  • 750w psu
1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı