GTX 750 Ti Intel Pentium G2120 işlemcide sorun çıkartır mı?

Intel Pentium G2120 3.10 GHz işlemci ve 8 GB DDR3 RAM var. GTX 750 Ti alsam bu işlemcide iyi çalışır mı veya önerdiğiniz başka ekran kartı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör çözünürlüğünüz kaç?
1080p için nispeten kullanılabilir (900p içinde olabilir.).
GTX 750 Ti güçlü bir karttır ve darboğaz olacaktır.
Ben olsam alırdım yapacak bir şey yok. Oyun oynarken droplanma veya takılmalar olursa örneğin 60FPS aldığınız bir oyunda ayarları yükselterek 45-40 FPS ye kadar indirin. Amaç ekran kartına yük bindirtip işlemci yükü azaltmak.
Burada esas amaç darboğazı azaltmak. Çözünürlük yüksek, ayarlar yüksek bir şekilde kullanın. Yüksek FPS'lerde VSync'i açmayı unutmayın.

Son düzenleme:
Monitör çözünürlüğünüz kaç?
1080p için nispeten kullanılabilir (900p içinde olabilir.).
GTX 750 Ti güçlü bir karttır ve darboğaz olacaktır.
Ben olsam alırdım yapacak bir şey yok. Oyun oynarken droplanma veya takılmalar olursa örneğin 60FPS aldığınız bir oyunda ayarları yükselterek 45-40 FPS ye kadar indirin. Amaç ekran kartına yük bindirtip işlemci yükü azaltmak.
Burada esas amaç darboğazı azaltmak. Çözünürlük yüksek, ayarlar yüksek bir şekilde kullanın. Yüksek FPS'lerde VSync'i açmayı unutmayın.
1360x768 çözünürlük. Darboğaz olmaması için nasıl bir işlemcim olmalı minimum?Anakart 1155 soketli . Şu an kullandığım ekran kartı gt 730 eski oyunları vs anca oynatabiliyor akıcı. Gtx 750 ti hem ucuz hemde kaliteli olduğu için almayı düşünüyordum da işlemcim çok eski.

Darboğaz olmaması için nasıl bir işlemcim olmalı minimum?
Minimum i3 2. nesil(2120) veya 3.nesil (daha iyi) alabilirsiniz. Elinizdeki işlemciyi 50TL ye satarak 60-70TL ye bu işlemcileri bulabilirsiniz. i5 bulursanız daha iyi tabi.
Ekran kartı olarak da alternatif olarak RX460'a bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı