GTX 750 Ti Marka Seçimi

GTX 750 Ti Marka Seçimi

• Asus GTX750 Ti STRIX

Oy: 17 41,5%
  • MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming

Oy: 24 58,5%

• Oy verenlerin toplamı
    41
Bakır yönünden nasıl kat kat önde oluyor ve MSI'da iki tarafta nasıl oluyor anlamadım.

Hocam Asus'un sadece üst kısmında bakır borular dolanıyor. Msi'de ise alt tarafından da dolanıyor. Fotoğraflardan daha iyi anlarsınız. :)

Dosya Ekleri

• asus-strix-gtx-750-ti-oc-02_t.jpg
    asus-strix-gtx-750-ti-oc-02_t.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 176
  • STRIX-GTX750TI-DC2OC-4G_3D.jpg
    STRIX-GTX750TI-DC2OC-4G_3D.jpg
    266,8 KB · Görüntüleme: 166
  • img_0046.jpg
    img_0046.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 274
  • gtx750ti-4.png
    gtx750ti-4.png
    74,6 KB · Görüntüleme: 284
Kesinlikle MSI, çekirdek hızına felan aldanmayın, ayrıca MSI modelinin overclock potansiyeli çok yüksek. Tasarımı da cabası :)
Msı'ın fanları ister full yük, ister yüksüz hep 900'de dönüyor ve ısı en fazla 55 derece oluyor. +200 core, +400 memory oc ile yine aynı değerler...

MSI da MSI. Kart aynı kart overclock potansiyeli ASUS STRIX ile aynı. Eğer overclock potansiyeli yüksek olan bir GTX 750 Ti arıyorsanız EVGA FTW veya Gigabyte 2x OC modelini alın bulursanız. FTW ve Gigabyte 2x OC modelinde sırf overclock için 6 pin güç girişi var. Overclock çok yüksek değerde yapılırsa kartın ömrünü kısaltacaktır diye düşünüyorum bu yüzden aldığınızda hızı neyse o hızda kullanmak daha mantıklı olur bu durumda da ASUS modelinin hızı MSI modeline göre daha yüksek olduğuna göre ısrarla ASUS STRIX OC öneriyorum. Yok görüntüymüş yok soğutması daha iyiymiş de fazladan boru geçiyormuş da bilmem neymiş. GTX 750 Ti zaten ısınmayan bir kart bunu bilin de ona göre konuşun. Adam GTX 980 almıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı