350w yada 400w olması lazımDaha bu pazar 1150TL'ye sattım. Çok rahatça 1200TL'lik ilanları 1000TL'ye alırsın.
Pazarlıkla 700TL'ye falan düşürürsen güzel olur. PSU ve işlemcin nedir?
Hocam GTX 1050 alın bende GTX1050 kullanıyorum Rust'u açar biraz kastırır ama düşük ayarlarda oynarsanız hiçbir şey olmaz ETS 2 yide çok rahat kaldırır tabii işlemci ve RAM'i yazarsanız daha kolay yanıtlayabilirim.
Hocam GTX 1050 alın bende GTX1050 kullanıyorum Rust'u açar biraz kastırır ama düşük ayarlarda oynarsanız hiçbir şey olmaz ETS 2 yide çok rahat kaldırır tabii işlemci ve RAM'i yazarsanız daha kolay yanıtlayabilirim.
350W ya da 400W olması lazım
İşlemci i5 2400 işlemcide kötü.
14 yıldır bilgisayar kullanıyorum elimdeki bilgisayar 7-8 yıllık.Rust'u çok rahat oynamıştım 1080p Low da, kasmıyordu. Ancak arkadaşın 14 yıllık bilgisisayar yazması üstüne işlemci bende de merak uyandırdı.
Neden ?hocam 1 yıl sonra hiç almayın
Sadece bir öneri olarak:
Bütçenizi artırabilirseniz bile kesinlikle 1050'den uzak durun. 1060 6 GB modellere yönelin.
750 Ti almanızı önermem. Çok eski bir kart ve sizin de dediğiniz gibi pek performans sunmaz. 800 lira deyip geçmemek gerek. 750 almak 800 lirayı iyi kullanamamak bence. O kartı daha sonra satmanız da sorun olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.