Sistemin tüm güncellemelerini yapın. Belki virusde olabilir. Belki ısındığından olabilir termal macun değiştirin kasanın hava almasını saglayın. Sistemdeki gereksiz dosyaları temizleyin.

Her şey güncel tamamen.Youtbede'ki videolarda en düşük 250 fps ben 60 fps.Psu eski hdd de 4 yıllık.Fakat kasam çok alçak ve ekran kartıyla kasa alt kapak arasında 5-8 cm bişi var acaba ondanmı ama ısılarda normal?

Ekran kartının takılı olduğundan emin ol ve pc yi bir temizlikten geçir.

Zira pc içindeki tozların bile performansa katkısı yada zararı olabiliyor

Bütün arkadaşlarımızın dedikleri gibi öncelikle kasanın içini temizlemeni öneriyoruz. Daha sonra bilgisayardaki önemli bilgilerini al çünkü format geliyor. Kendine Windows 10 işletim sistemi tedarik et. Daha sonra güzel bir format ile işletim sistemini değiştir. Daha sonra bütün güncellemeleri yap bilgisayarın. Tavsiyem Advanced Systemcare programını kurman. Benim sistemim de 8 yıllık değiştireceğim ama şu an gayet iyi çalışıyor. Driver Booster da var bu programın içinde bulamazsan ayrı indir. Bu iki program donanım güncellemelerini windows başarısız olsa bile her birini güncelliyor ve iyi bir performans sağlaman da yardımcı oluyor. Benim önerilerim bu yönde.

3 ayda bir hava makinesi ile zaten temizliyorum.Termal macunlarda 9 ay önce değişti ve oldukça iyi bir soğutucu var.Psu alıp win 10 yapıp deniycem yaza artık...

Youtube'deki bir çok videoda +250 fps gösteriyor ben ise +100 alıyorum tek sıkıntım bu.Mayıs başında yeni sistem toplayacağım.Ona win 10 kurcam ve bu kartı kullancam ama 600watt +80 gold sertifikalı bir psu ile.Sizce yine aynı sıkıntı olurmu?

Sorunu çözdüm arkadaşlar.Win 10 64 bit pro'ya geçtim.Driver booster ile güncelledim tüm driverleri ve 1080p de gayet akıcı 100-300 fps arası alıyorum

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı