Mr.OnurCan
Hectopat
HikayelimiSea Of Thieves güzel bir oyun, sarıyor.
Dünya üzerindeki tüm oyunları bitirmişsin ne önerelim![]()
Konu başlığı "Oynadığım Oyunlar" olmalıydı.
HikayelimiSea Of Thieves güzel bir oyun, sarıyor.
Dünya üzerindeki tüm oyunları bitirmişsin ne önerelim![]()
Konu başlığı "Oynadığım Oyunlar" olmalıydı.
Hikayelimi
![]()
Ben Online Valorant Pubg tarzı oyunları severim ama yinede teşekkürlerYani online oyun arkadaş olmadan oynanmıyor. Görevler var hikayesi var ama asıl olayı hikayesi değil.
Siz öyle düşünürseniz öyle olsun diyecek bişeyim yokBu kadar oyunu oynadığınıza inanmıyorum. Biraz sallama geldi.
Profil fotoğrafınıza bakıcak olursak yaşınız maximum 15. Bu kadar oyunu bilmeniz bile bir mucize.Siz öyle düşünürseniz öyle olsun diyecek bişeyim yok![]()
Cidden mi? Buradan da duygu sömürüsüne bağlayanı ilk kez görüyorum.Siz öyle düşünürseniz öyle olsun diyecek bişeyim yok![]()
İnsanların yaşını profil fotoğrafından anlayamazsınız. Ayrıca burada kimsenin birisinin yaşını yargılama hakkı yok.Profil fotoğrafınıza bakıcak olursak yaşınız maximum 15. Bu kadar oyunu bilmeniz bile bir mucize.
Birde online oyunları seviyorum diyorsun.
Yaş yargılama yapmadım farkettiyseniz. Bu yaşta bu kadar oyunu bitirmek imkansız kısaca.Cidden mi? Buradan da duygu sömürüsüne bağlayanı ilk kez görüyorum.
İnsanların yaşını profil fotoğrafından anlayamazsınız. Ayrıca burada kimsenin birisinin yaşını yargılama hakkı yok.
Tmm hadi öyle olsun mademYaş yargılama yapmadım farkettiyseniz. Bu yaşta bu kadar oyunu bitirmek imkansız kısaca.
Sorun sen misin? Ayrıca profilinde yaşın 20 olarak gözüküyor. Bu seni 2 katı yalancı yapıyor. Ben bir şey demedim her şey ortada. :/Abicim sorunmu arıyorsunuz? sadece oyun önerebilirmisiniz dedim evet yaşım 15 ve nolmuş oynayamazmıyım bana yalancı muamelesi yapmaya hakkınız yok !!!
Tmm hadi öyle olsun madem
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.