GTX 750 Ti ve i3 4130 sistem yükseltme

bthnkrtll

Kilopat
Arkadaşlar oyunlarda ani düşüşler yaşıyorum ve sistem yükseltme kararı aldım. 1500-2000 TL bütçem var. ilk önce hangi parçayı yükseltmemi önerirsiniz?

Sistem Bilgisi:
  • Intel i3 4130
  • MSI GTX 750Ti
  • 8GB RAM
  • H81-M PRO VD
  • WD 3.5 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1050 Ti ekleyip, RAM takviyesi yapabilirsiniz. Bir de SSD eklenebilir sisteme. Maalesef DDR4 sisteme geçebilecek kadar elinizde bütçe yok. Veya ekran kartı kalır. İşlemci, RAM, anakart değiştiririz. Daha sonra da bir tek ekran kartı eklemesi kalır. Karar sizin.

GTX 1050 Ti ekleyip, RAM takviyesi yapabilirsiniz. Bir de SSD eklenebilir sisteme. Maalesef DDR4 sisteme geçebilecek kadar elinizde bütçe yok. Veya ekran kartı kalır. İşlemci, RAM, anakart değiştiririz. Daha sonra da bir tek ekran kartı eklemesi kalır. Karar sizin.
Teşekkür ederim öncelikle cevapladığınız için. Sizin tavsiyeniz ilk önce hangisini yükseltmek yönünde?

Bu bütçe ile ikinic ele yönelmenizi tavsiye ederim. İşlemci olarak 700-800 TL civarında i7 4770/90 , 1200 TL dolaylarında garantili Gtx 1060 3G bulabilirsin. Sistemi yükselteceğim diyorsan ekran kartını da satıyorsun anladığım kadarıyla. Onu satıp ram ve ssd takviyesi de yapılabilir. Eğer daha hesaplı birşey arıyorsan ben de Evga SuperClock Gtx 970 var. Garantisi yok maalesef. Bu kartı sana 900 e verebilirim. 1050 ti gibi orta segment kartlara yönelmemeni tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı