GTX 750 Ti yerine RX 6400 taktıktan sonra FPS düştü

İşletim sistemi
Windows 10

bogachn

Hectopat
RAM
8gb
Ekran kartı
rx 6400
Anakart
h510m-k
İşlemci
i3 10100f
Merhaba, 1 hafta önce ekran kartım (GTX 750 Ti) bozulduğu için yeni ekran kartı aldım (RX 6400) eskiden dropsuz bir şekilde FPS'yi 90'a sabitleyip oynayabiliyordum şu an ise sabitlediğimde sürekli drop giriyor ve videolarda izlediğim FPS değerlerini vermiyor çok daha düşük FPS değerleri alıyorum diğer oyunlarda ise FPS'lerim videodakilerle aynı mesela Witcher 3'te Ultra da 60 FPS sabit oynayabiliyorum.

Merhaba, 1 hafta önce ekran kartım (GTX 750 Ti) bozulduğu için yeni ekran kartı aldım (RX 6400) eskiden dropsuz bir şekilde FPS'yi 90'a sabitleyip oynayabiliyordum şu an ise sabitlediğimde sürekli drop giriyor ve videolarda izlediğim FPS değerlerini vermiyor çok daha düşük FPS değerleri alıyorum diğer oyunlarda ise FPS'lerim videodakilerle aynı mesela Witcher 3'te Ultra da 60 FPS sabit oynayabiliyorum.

RAM 8 yetersiz.

Direkt taktığınız gibi mi oyuna başladınız? Driver güncel mi?
Driver son sürüm

NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kaldırıp AMD ekran kartı sürücüsünü kurmanız gerekmekte. Bir de işlemci ve bellek özelliklerini yazar mısınız?

DDU ile bütün ekran kartı sürücülerini kaldırıp kurmuştum zaten.

RAM 8 yetersiz olabilir de bu kadar FPS düşüklügü çok garip geldi Valorant'ta aniden drop girip 80'e 70'e düşüyor.

Driver güncel olmasa Witcher'da o kadar yüksek FPS alamazdı.

Sorun yaşadığın oyun nedir?

Valorant ve CS:GO'da videolardaki FPS degerleri kadar yüksek degil ve sürekli drop giriyor. Oyunlardan kaynaklı olabilir diye sildim baştan yükledim ama düzelmedi.

RAM 8 yetersiz olabilir de bu kadar FPS düşüklügü çok garip geldi Valorant'ta aniden drop girip 80'e 70'e düşüyor.

Valorant ve CS:GO'da videolardaki FPS degerleri kadar yüksek degil ve sürekli drop giriyor. Oyunlardan kaynaklı olabilir diye sildim baştan yükledim ama düzelmedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video da CS:GO'da drop oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Video da CS:GO'da drop oluyor.

Bu videoda Valorant'ta ortalama 187 FPS almış ben 110 civarı alıyorum ama droplu bir şekilde o da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı