GTX 750Ti için 144 Hz monitör almak mantıklı mı?

Hocam şöyle düzelteyim o zaman. Hz olayı kişiden kişiye değişir.

Herkes dikkat etmez. Benim için çok önemli değil açıkçası. 60 hz yetiyordu bana ama 75 geçicem ve farkı görebilecek miyim bakacam.
Bilemedim vallahi. Ben hissetmiyorum PUBG de Hz olaylarını. CS için yorum yapamadım ama. Kişiden kişiye değişir diyelim.

Öncelikle fikrine saygı duyuyorum. 60 hz kullanıyorum diyorsun. Arkadaşımdan 144 hz denedim diyorsun. İlk olarak 144hz ilk geçtiğinde tam alışamıyorsun. Oyun sana sanki daha farklı geliyor. Monitörü ilk aldığım hafta adam vuramadım nerdeyse. Gözüm alışamadı. en az 1-2 hafta oynaman gerekiyor ki aradaki performans farkını anlayabilesin.
60-75 belki bir farka sahip değildir ama 60-144 anlaşılır muhtemelen. Özellikle online oyunlar için.
Ben 75 60 farkını cs oynarken hissediyordum.

İnternet kafelerin daimi üyesiyim, kişiye göre değiştiği kanaatindeyim ben artık.

Bence 750ti’yi ikinci elden satip gtx960-rx470 gibi ekran kartina gecip,kalan para ile alabileceginiz en iyi monitoru almak daha mantikli olur.

Steam profilinizi atmanızın amacı ne. Dalga geçmek için değil cidden soruyorum. Alışmak denen bir şeyin de var olduğunu biliniz lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…