GTX 750Ti nasıldır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. Arkadaşlar bu kartı alabilirim fakat bu kart için birçok olumlu ve olumsuz yorum aldım. Kararsız kaldığımdan dolayı kullananlardan yardım almak istedim. Yardım edecek arkadaştan birkaç oyun testi isteyeceğim. Değerlerini de yazabilir. Teşekkürler. :)

Benim birkaç testim var ama ben 1280x1024 çözünürlükte oynuyorum i3 ile. Aşağıdaki denemelerde Metro Last Light'da sadece SSAA değerleri kapalı diğerleri hepsi en üstte. Benim kullandığım tek fanlı, hız aşırtmasız olan, GTX 750Ti-PH serisi.

Metro Last Light - YouTube

Son düzenleme:
Benim birkaç testim var ama ben 1280x1024 çözünürlükte oynuyorum i3 ile. Aşağıdaki denemelerde Metro Last Light'da sadece SSAA değerleri kapalı diğerleri hepsi en üstte. Benim kullandığım tek fanlı, hız aşırtmasız olan, GTX 750Ti-PH serisi.

Metro Last Light - YouTube
Diğer oyunlarda test yapabilme şansınız var mı ? Mesela Minecraft'ta. Hem küçük boyutlu hem de sistemi yormuyor.

Tamam kurdum oyunu. VSYNC açık maksmum 75, VSYNC kapalı maksimum 120FPS görüyor. Video'sunu eklerim, biraz bekle. Yalnız oyunu kurduktan sonra işlemci %100'lerde çalışıyor sanırım virüs gibi bir şey var yada ben yanlış bir şeyler yükledim.

Tamam kurdum oyunu. VSYNC açık maksmum 75, VSYNC kapalı maksimum 120FPS görüyor. Video'sunu eklerim, biraz bekle. Yalnız oyunu kurduktan sonra işlemci %100'lerde çalışıyor sanırım virüs gibi bir şey var yada ben yanlış bir şeyler yükledim.
Teşekkürler. Ben beklemedeyim. :like:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok uzun bir video değil ama bu kadar yeterli olur sanırım. dgen.exe programını bulup silince işlemcinin %100 olayını çözdüm.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı