GTX 750Ti vs R9 270

@Namelesswarior R9 270X sizin aldığınız kartı 2'ye çarpacak bir karttır. Hata yapmışsınız.
Ben hiç pişman değilim hatta çok memnunum almadığıma NVİDİA ve AMD kalitesi karşılaştırılamaz bence karşılaştırıldığında NVİDİA çok çok üstün bir destek sağlıyor aradaki farkada söylediğim gibi GTA5 alıyorum.

Fanboyluk böyle bir şey işte.
Bunun fanboyluk alakası yok ben sadece doğruları söylüyorum.GTA5 çıktığı gün NVİDİA da GTA5 DRİVER ı gelmişti AMD de tam bir hafta sonra driver geldi ayrıca AMD kartlarında ani FPS düşüşleri NVİDİA ekran kartlarına göre daha fazla.

Bunun fanboyluk alakası yok ben sadece doğruları söylüyorum.GTA5 çıktığı gün NVİDİA da GTA5 DRİVER ı gelmişti AMD de tam bir hafta sonra driver geldi ayrıca AMD kartlarında ani FPS düşüşleri NVİDİA ekran kartlarına göre daha fazla.
Fanboyluk yapma diyen herkez fanboy :D Bende böyle düşünüyorum . Ayrıca AMD'nin record programı GVR'dir ve fraps gibi fps düşüşlerine sebep olur .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı