Adrenokrom
Centipat
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Sanki daha ucuza ekran kartları varmış gibi.Alınmaz fotoğraflardan kartın ısıl işlem gördüğü bariz belli. Kart büyük ihtimalle mining üzerinde kullanılmıştır. Zaten açıklamasındanda büyük ihtimal PC tamircisidir. Bu kart alınmaz fiyatı uygun diye alacağım derken daha da kötü olursunuz.
not: bilgisayar ve donanımdan anlamayan lütfen alım yapmasın!
Çok saçma niye almasın?
Bu kartı almayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir? Direkt sipariş geçsem bir problem yaşar mıyım? Ürün bozuksa falan paramı geri alabilir miyim?Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Hocam afedersinizde bu kartı alıp atıyorum 1 sene rahat kullandı adamın sunduğu garanti bitti çocuk ne yapıcak ? Hadi pc tamircisine götürdü kalıcı çözümler değil bunlar.Sanki daha ucuza ekran kartları varmış gibi.
Hocam afedersinizde bu kartı alıp atıyorum 1 sene rahat kullandı adamın sunduğu garanti bitti çocuk ne yapıcak ? Hadi pc tamircisine götürdü kalıcı çözümler değil bunlar.
Kesinlikle alınmaz hocam tecrübe ile sabit...Bu kartı almayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir? Direkt sipariş geçsem bir problem yaşar mıyım? Ürün bozuksa falan paramı geri alabilir miyim?Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Peki o bütçe ile ne alabilir? GT 710 mu? Tost makinesi alsın daha kârlı.Hocam afedersinizde bu kartı alıp atıyorum 1 sene rahat kullandı adamın sunduğu garanti bitti çocuk ne yapıcak ? Hadi pc tamircisine götürdü kalıcı çözümler değil bunlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.