Gtx 760 Ekran Kartı PCI EXP 16 Sorunu

afrousse

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mafya Koruması
Arkadaşlar ben bir kaç ay önce ekran kartı aldım vatandan ASUS GTX 760 O.C. Fakat ekran kartıyla ilgili yaşanmadık sorun kalmadı. Ekran kartım PCI EXP 16 slotuna takılı ve bilgisayarı açıyorum CPU-Z'den baktığımda X1 olarak gözüküyor.

Enerji tasarrufu ile olur dediler, Biraz araştırdım BIOS'tan sadece power management seçeneğinde kapatma düğmesiyle alakalı ayar var. Gittim bilgisayarcıya gösterdim açıyor işte daha ne dedi. (Carbon denemiş.) Size soruyorum bu kartla denemek için Carbon yüklenir mi ? GTA 4'ü oynayamıyorum takılmaktan 10 FPS ( Crysis 3 de öyle 12-15 fps-arada 8.) Kartı vatana yolladım 20 gün sonra şok bir yazıyla geldi. :) Resmen güldüm.

Sorunumun cevabı : BIOS güncellendi , ekran kartı yetkili servis tarafından bilgisayara takılıp görüntü alındı. Yani 20 günde bir görüntü alınmış ve benim sorunumun cevabı bu vaziyette. Ben size oyun oynanmıyor yazıyorum siz görüntü alındığından bahsediyorsunuz.

Sorun anakartta olabilir dedi bir arkadaş. Onun için sırf sorunu bulmak için 80 TL'ye bir ekran kartı bakıyorum.(30 gün içerisinde iade edebilme hakkımız var değiştirirsem klavye alacağım. (dandik benimki.) ) Sorunuma başka bir çözüm bulabilirseniz sevinirim Technopat.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 760'da NFS CARBON denemiş ve takır takır oynatmış ha sen o bakkala hatta artık kasap :) bile diyebilirim o adama.

EDİT: Sanki biraz ironik oldu sanırsam. :confused:

Anakart Modelim : MSİ 970A-G46 AMD 970 + SB950 AM3+ DDR3 2133 MHZ 0C SATA 3.0 Usb
Çizgi Elektronik bana yardımcı olur mu, arıza kaydı için ne yapmam gerek?

Başka anakarta takıp denemen gerek. Sana şu durumda kimse yardım edemez. Arkadaşının bilgisayarına takıp öyle dene.
Arkadaşlarım laptop kullanıyor, kasa kullanan arkadaşım Mert onunda psu 300W ekran kartının kutusunu biraz inceledim 500 w istiyor minimum çalışması için sanırım onun ekran kartını alıp takmam daha mantıklı olacaktır. 5450 mi neydi biraz düşük.

- - - Güncellendi - - -

Çizgi Elektronik Asus ürünlerinin Türkiye distribütörü yardımcı olurlar.
Yarın arayayım o zaman Çizgi Elektroni'ği bakalım ne diyecekler. Sorun yazılımsal olabilir mi BIOS ile alakalı? Biraz göz gezdirdimde bir şey bulamadım.

- - - Güncellendi - - -

Çizgi Elektronik Asus ürünlerinin Türkiye distribütörü yardımcı olurlar. Msi'ı da arayabilirsiniz.
Mail atıyorum şuan çizgi ye birde yarın ararım (Ekran kartımı biraz çıkardım inceledim sanki ram gibi girişi olan yerinde yara izi gibi birşey var ondan kaynaklanan temassızlık olabilir mi ? Çünkü pc yi vatana verdim uğraşmadım onlar kurdular takarken bozdular mı ? oOndan şüpheleniyorum komplo teorisi gibi bir şey oldu bu ama :D )

- - - Güncellendi - - -

Çizgi elektronikten cevap geldiiii !!! Seri numarası istedi bakalım ne olacak

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar Çizgi elektronikteki Hamza bey bana yardımcı oldu. Sorunumu yazdım mesaja cevap verilince kargo ile karşılıklı ödeme yapılacakmış.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı