GTX 760 ile Crysis 3 Ultra testi

GTX 760ımla Crysis 3 Ultra oynadım, takılma donma olmadı tabi FPS 60'ı da gördü 50'yi de öyle değişken gidiyor. İşlemci fanım ağlıyor biraz, bu nedenle çok ısınıyoruz. Onu da değiştirme zamanı fırsatı bulunca. Karttan memnunum bunların dışında performansı baya güzel.

rmv5.jpg

06ue.jpg

kawo.jpg
l824.jpg
9d3e.jpg

PSU, CPU Fan, Ram tazelemesi de yaparsam tadından yenmez. İnşallah kısa zamanda da tamamlarız bunları. Alacağım zaman tavsiyelerinizi isteyeceğim sizlerden.

furkanbicici Resimler güzel, ancak FPS'yi göstermeden resim atmak komiğime geldi, oyun kassa bile nereden anlayacağız? :D

Senin de kartın hayırlı olsun, fakat bir kaç kasa montaj resimleri bekliyorum.

Ya Fraps'da overlay göstericiyi açmayı unutmuşum bende farkedince açtım geç oldu :) Yeni screen shotlar alırız merak etme :) Oyun kasmadı işte, güveniyorsan inanırsın artık :D Oruç oruç yalan da söyleyecek değiliz burada yani :)

Kasa montaj fotoğrafı diyosun da benim kasa senin kasaya benzemez :) Uyduruktan kasa, rezil olmaya gerek yok :D

Hayırlı olsun. Windows 8'e geçmişsinizdir umarım :) Bu sisteme o yakışır.

Teşekkür ederim Egemen :) Yok ben geçmedim Win8'e, inşallah diyelim ya. Eriniyorum o kadar program, oyun vs tekrar yüklemeye. Gaza geldiğimde yükleyeceğim :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı