GTX 760 ile Crysis 3 Ultra testi

GTX 760ımla Crysis 3 Ultra oynadım, takılma donma olmadı tabi FPS 60'ı da gördü 50'yi de öyle değişken gidiyor. İşlemci fanım ağlıyor biraz, bu nedenle çok ısınıyoruz. Onu da değiştirme zamanı fırsatı bulunca. Karttan memnunum bunların dışında performansı baya güzel.

rmv5.jpg

06ue.jpg

kawo.jpg
l824.jpg
9d3e.jpg

PSU, CPU Fan, Ram tazelemesi de yaparsam tadından yenmez. İnşallah kısa zamanda da tamamlarız bunları. Alacağım zaman tavsiyelerinizi isteyeceğim sizlerden.

LaStsamuRai dur yapayım bilmiyordum fotoğrafını yollayacağımı :D Sağolasın.

- - - Güncellendi - - -

Fotoyu çektim gönderdim 2 dk sonra cevap verdiler, helal olsun. Ben de diyorum 2 gündür niye cevap yok :D Sağol LastSamurai dikkatimden kaçmış o yazılar sen olmasan bilmeyecektik :)

Windows 8 e harbiden geç. Masaüstün de hiç bir değişiklik olmuyor. Programları tekrardan kurmaya gerek bile yok. Yerinde olsam şuan indirme linki arıyordum. :D

En kısa zamanda geçeceğim :) Sıkılmıştım zaten Win7'den, bir değişim gerekiyordu :)

Çekmeye çalıştım da Fraps ile, o zaman insan ötesi kasıyor. Ayarlamaya çalışıyorum ;)

Hocam bir kamera veya fotoğraf makinesi varsa oynarken o şekilde de ekran görüntüsü alabilirsiniz, önemli olan üst köşede fps değerlerinin görülmesi çünkü, genel itibariyle ordaki fps değerlerini görmek oyuncular için tatmin edici olan şey:D

İnternetteki benchmark testlerinde GTX 760'ın ultrada 30 fps'yi zar zor yakaladığını görmüştüm, sizde nasıl bu kadar yüksek değerler çıktı şaşırdım açıkcası.

Stabil şekilde olmuyor zaten çok değişken :) Diğer parçalar daha iyi olsa umarım fazlasıyla artacak ama işte şimdilik idare ediyoruz böyle. 20 FPS de görüyorum 50 de 60 da öyle çok değişken :)

- - - Güncellendi - - -

Ortalama 30 FPS aldım. İyidir herhalde, tabi bir 770 değil ama olsun :)

alw7.jpg

kbq5.jpg

b1un.jpg

sq1w.jpg

xwv9.jpg

dz8h.jpg

lnx5.jpg

kbij.jpg

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı