GTX 760 ile Crysis 3 Ultra testi

GTX 760ımla Crysis 3 Ultra oynadım, takılma donma olmadı tabi FPS 60'ı da gördü 50'yi de öyle değişken gidiyor. İşlemci fanım ağlıyor biraz, bu nedenle çok ısınıyoruz. Onu da değiştirme zamanı fırsatı bulunca. Karttan memnunum bunların dışında performansı baya güzel.

PSU, CPU Fan, Ram tazelemesi de yaparsam tadından yenmez. İnşallah kısa zamanda da tamamlarız bunları. Alacağım zaman tavsiyelerinizi isteyeceğim sizlerden.

furkanbicici Resimler güzel, ancak FPS'yi göstermeden resim atmak komiğime geldi, oyun kassa bile nereden anlayacağız?

Senin de kartın hayırlı olsun, fakat bir kaç kasa montaj resimleri bekliyorum.

furkanbicici Resimler güzel, ancak FPS'yi göstermeden resim atmak komiğime geldi, oyun kassa bile nereden anlayacağız?

Senin de kartın hayırlı olsun, fakat bir kaç kasa montaj resimleri bekliyorum.

Ya Fraps'da overlay göstericiyi açmayı unutmuşum bende farkedince açtım geç oldu Yeni screen shotlar alırız merak etme Oyun kasmadı işte, güveniyorsan inanırsın artık Oruç oruç yalan da söyleyecek değiliz burada yani

Kasa montaj fotoğrafı diyosun da benim kasa senin kasaya benzemez Uyduruktan kasa, rezil olmaya gerek yok

Hayırlı olsun. Windows 8'e geçmişsinizdir umarım Bu sisteme o yakışır.

Teşekkür ederim Egemen Yok ben geçmedim Win8'e, inşallah diyelim ya. Eriniyorum o kadar program, oyun vs tekrar yüklemeye. Gaza geldiğimde yükleyeceğim

Evet öyle olabilir. Bakalım inşallah diyelim

O derece diyorsun yani. Tamam yakın zamanda geçeceğim

ASUS - Nvidia
Dostum buradan başvuru yap, birde etkinlik@asusturkiye.com.tr adresine fatura ve ürünün seri numarasının fotoğrafını çekip göndermen gerekiyor
Bana bugün kod gönderdiler, uPlay indiriyorum oynayacağım
BlackList ağustosta çıkıyormuş ona daha var ama bir önceki sürümüde bedava geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…