GTX 760 Shadow of Mordor FPS düşüklüğü

Yer
Bornova, İzmir
Daha fazla  
Shadow of mordor steam aldım. Oynamaya basladım. Ilk girdigimde kekemelik vardı. Hafif overclock yaptım gpu tweak yazılımından ardndan gpu exprience den optimize ettim. Sonra texture meduim biraz yukseltirsem bir sey olmaz dedim. 50 80 fps arası oynuyor idim 5 saat oynadım aralıksız sabah girdigimde 60 fps altında durcak sekilde ayarlayımda dikey senkronizasyon sorunu kalksın dedim ama oyun bianda kastı oyundan attı 344.11 kernel yanıt alınamadı dedi ve restart atıp girdigimde 30 fps gecmeyen degerler gormeye basladım. Ne olur yardımcı olun...

Yansa açılmazdı. OverClock'u iptal edin. Sürücüyü silip tekrar yükleyin. Sonra deneyin. Optimize ayarlar dışında çıkmayın.

Sürücüleri kaldır demesinin sebebi güncel sürücüleri yüklemesini istemesinden kaynaklanıyor.
OC işlemini geri al deme sebebi de stabiliteyi bozmuş olması ihtimalinden kaynaklanıyor.

@Ercüment Öküm sonuçları yollamazsan bir sonuca ulaşamazsın. Kartın göstermesi gereken performansı gösterip göstermediğini kontrol etmeye çalışıyoruz bu yoldan.

Overclock geri aldım ve driver silip tekrar yükledim kartı çıkarttım psu topraklama yaptım. Taktım güncel driver her zaman güncel kullanırım yükledim. Sorunu yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla fazla overclockdan kaynaklanıyormuş şuanda gtx 760 için en güncel overclock'u kullanıyorum. Üstünede çıkmamam gerekiyor çıkınca sistem yazılımı kendini durduruyor... Her şey için teşekkür ederim Technopat Sosyal :) Sıcaklık Bf4 yükte 78 geçmiyor... Fps:60+ (Overclocklu) Şuan canavar gibi
böyle bişey oldu ama anlamadım pek siz istediğiniz için yaptım bende. Umarım budur.

bencmark2.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı