Gtx 760 vs R9 270X

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer Battlefield 4 oynarım dersen kesinlikle R9 270x almalısın hem yanında Bf4 bedavaya gelecektir. Ama Bf sevmiyorsan Ac4 ve Splinter Cell oynarım diyorsan Gtx760 derim. Sonuçta kartların yanında verdikleri oyunlarda az buz değil fiyat olarak onlarıda göz önünde bulundur. Her 2 kartta ortalama bir oyuncuyu rahatlıkla götürür ve 2 kartta f/p ürünü.

Arkadaşım, sen R9 270 ile GTX 760'ı karşılaştırıyorsun. GTX 760, R9 270X'ten dahi önde, sen R9 270 diyorsun.

Ben X ibaresi var diye gördüm, ama R9 270X ile GTX 760 arasında bir karşılaştırma yapılacak olursa f/p dolayısıyla her koşulda R9 270X'i öneririm. 5,6 fps için 135 tl vericek asla olmazdım bence.

Serhat'a güveniyorum. Ve konuyu noktalamak üzere son sorumu soruyorum ! Ne kadar gevezeymişim ya la . Benim anakartımda pci e 2.0 portu var bu kart galiba 3.0 istiyor. Bir sıkıntı olur mu ?

Serhat' a katılıyorum. Konuyu kapatmak üzere son sorumuda şöyle soruyorum. Benim anakartımda Pci E Gen. 2 Yazıyor fakat bu ekran kartı 3.0 destekliyor diye biliyorum. Bi sorun teşkil edecekmi bu .?

Serhat'a güveniyorum. Ve konuyu noktalamak üzere son sorumu soruyorum ! Ne kadar gevezeymişim ya la . Benim anakartımda pci e 2.0 portu var bu kart galiba 3.0 istiyor. Bir sıkıntı olur mu ?

Hayır olmaz.

Serhat' a katılıyorum. Konuyu kapatmak üzere son sorumuda şöyle soruyorum. Benim anakartımda Pci E Gen. 2 Yazıyor fakat bu ekran kartı 3.0 destekliyor diye biliyorum. Bi sorun teşkil edecekmi bu .?

Hayır sıkıntı olmaz. Konuyu kilitliyorum iyi forumlar. Bir MSI R9 270X BF4 Edition kullanıcısı olarak tavsiye ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı