GTX 770 oyunlarda dokuların gitme sorunu

naya

Centipat
Merhaba yaklaşık 1 yıldır ki şu sorunu cözmeye çalışıyorum. Oyunlarda texturelar geç yükleniyor gidip geliyor anlamadım. GTA 5, Forza Horizon 4 (Low stream bandwitch), PUBG'da başta aşırı texture gibi sorunlar alıyorum. Eskiden Windows crash alirdim surekli ( Memory manamegent, page fault nonpaged area, gibisinden. Sonra BIOS'dan RAM'ların voltajını 1.50 V'dan 1.58 v yaptım artık Windows crash vermiyor amma oyunlarda dokular gidip geliyor.
İşletim sistemi bu.
Intel i5 4460 3.20 GHz.
GTX 770 2 GB 256 Bit.
2x4 1600 MHz DDR3 RAM.
Gigabyte ga H81M S2PV anakart.
600 Watt PSU.
WD purple 1 TB 5400 RPM HDD.
Yardım ederseniz çok sevinirim. Tükrcem biraz bozuk kusura bakmayın.

RAM sorunlu sanırım. Farklı RAM takıp deneyin yada tek tek kullanarak deneyin. Geç yüklenme RAM ve HDD den oluşabiliyor ama genel olarak HDD kaynaklı oluyor. SSD kullanırsanız yüklenme süresi çok hızlı olacağı için problem yaşamazsınız.
Birde bunu deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RAM sorunlu sanırım. Farklı RAM takıp deneyin yada tek tek kullanarak deneyin. Geç yüklenme RAM ve HDD den oluşabiliyor ama genel olarak HDD kaynaklı oluyor. SSD kullanırsanız yüklenme süresi çok hızlı olacağı için problem yaşamazsınız.
Birde bunu deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya RAM sorun değil de yenisini alırım Anakartdan kaynaklanması imkansız değilmi? Yeni anakartı alamam

Söylediklerimi bir deneyin, anakarttan olacağını sanmıyorum.
Şu anda deniyorum zaten. işe yaradığında cevap vericeğim
Sorunu buldum arkadaşlar sorun RAM bende 2x4 1600 mhz ddr3 var. Tek-tek teste soktum birinde sorun cıktı biri temiz cıktı. RAM ucuz zaten ddr3 yarın alıcağım yardım edenlere teşekkürler

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı