GTX 770 Ti ne zaman çıkacak?

setokaibaadnan

Hectopat
Katılım
9 Haziran 2013
Mesajlar
9
Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım ilk konumu açtım. Her yere sordum hiç cevap alamadım sorum basit. Nvidia GTX 700 serisini lanse etti ve 780 ile 770 i çıkardı. Ben yeni kasa toplıyacam ve benim bütçem bu 2 karta yermiyor. Giriş seviyesi olan gtx 760 Ti 300 dolar olacakmış fakat nezaman çıkacak bilmiyorum. Bunun hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
 
Eywallah kardeş. Sistemim bu olacak eksiklik varsa söylermisin.

FX-8120
m5a97 evo r 2.0
corsair vengeance
1866 8gb
aerocool xpredator x3 kasa
750 w psu üstüne 760 ti gelecek.
 
Çok güzel ve dengeli bir sistem. Ayrıca diğerleri gibi acele etmeyip yeni nesil kartları beklemen akıllıca.
 
@mevsres

Bu arada bir şey sormak istiyorum G600 farenden menmun musun ? Ben daha çok FPS ağırlıklı oyun oynuyorum yanındaki tuşlara istemsizce bastığın oluyor mu ? Ayrıca kullanım zorluğu, özellikle FPS oyunlarında. Çünkü Razer Deathadder ile Logitech G600 arasında kaldım.
 
Yok yav yandaki tuşlara istemeyince basma diye bir şey yok, hiç başıma gelmedi daha önce. Ayrıca o tuşları kendin programlıyorsun istemeden bassan bile sorun olmuyor, memnuniyet açısından çok memnunum.
 
Hmm çok güzel görünüyor aslında G600 almak istiyorum ama hala kararsızım. MMO olduğundan FPS oyunlarında rahat etmek konusunda şüphelerim yok değil...
 
Şimdi farkına vardım dün uykulu halimle konuyu açmışım yalnış olmuş başlık :( Yabancı forumlarda envayi çeşit cevap var. Ağustos diyen de var bu hafta içinde çıkacak diyen de. Bekliyorum bakalım ne zaman çıkacak.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı