GTX 770 ve R9 280x Hangisini alayım ?

• Konuyu başlatan Savior
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 55
  • Görüntüleme 5.249
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam hala nasıl gtx 770 öneriyorsunuz anlamış değilim. GTX 770 2 gb 256 bit 11.1 r9 280x 3 gb 384 11.2 ve mantle var. Sürücüleri de gayet stabil. Artı vram ve bitide cabası ve daha güncel bir kart.

Battlefield 4 Benchmark:

BT-4-at-High.png
Fpsler yakın sayılır.BF4'te çok fazla fps fark olmasının sebebi AMD taraftarı olmasıdır. GTX770 öneriyorum. I love GTX770

Gtx770 e kötü diyen yok. İkisi de denk kartlardır. Söylemek istediğimiz, nvidia almak için bir sebep kalmadı. Sık sık amd de driver çıkartıyor. Oyunlar mantle ye geçmeye de başladı. 3 gb vram önemli değimiş gibi gözükse de, artık bazı oyunlar ultra ayarlarda 2 gb vram dan fazla kullanmaya başladı. Bknz: Watch dogs.

Genelde vram' in pek de önemli olduğu söylenemez ama yeni ve güncel oyunlarda ince detaylar için gereklidir. Eğer oynayacağın oyunda reality' e önem veriyorsan kesinlikle 1. tercihin amd olmalıdır. Hem bütçe den de tasarruf söz konusu ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 280x rahatlıkla full ayar oynatıyor. Hele ki Toxic rahat oynatır. Son driver, kartları rahatlatmış anlaşılan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mantle diyorum, yerine oturdugu zaman GTX770, GTX780'i ne kadar rahat alabileceksiniz diyorum, Nvidia mecburi indirecek fiyatlari yine. :D

Sağolun arkadaşlar. Şu sistemi topladığım zaman karar vereceğim.

Arkadaşlar toxic in ses seviyesi hakkında bilgisi olan var mı ? Çok rahatsız edici düzeye çıkar mı tam yükte ? Eğer o kadar yüksek değilse bence toxic alınır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı