GTX 780 ASUS mu ? GiGABYTE mi ?

• Konuyu başlatan Gamiurams
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 61
  • Görüntüleme 12.835
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ancak Lightning de alabilirsiz istersen.

Yok hocam bir inceleme vardı Gigabyte MSI geçiyordu ben Asus alıcam :)

- - - Güncellendi - - -

Buyur:
zjvwgm.jpg

Ehe bunu okudum ben de bu ay. Bir de Lightning çok kalitesi gözükmüyor mu size de yav. Bana öyle geliyor.

Baştan aşağıya kalite olsa ne olur ? Servisi adam gibi ilgilenmedikten sonra.
Ürün alırken servise bakmak; ev alırken komşuya bakmak gibidir. ;)

Baştan aşağıya kalite olsa ne olur ? Servisi adam gibi ilgilenmedikten sonra.
Ürün alırken servise bakmak; ev alırken komşuya bakmak gibidir. ;)

Ayrıca Asus yeni bir soğutma sistemine değindi. Fanların farklı olması soldaki fanın hem ortasında küçük hem dışında büyük yapraklar havayı gpu'ya daha iyi çekiyor. Diğer fan bir nevi egzos görevi yapıp sıcak havayı atıyor. MSI, Gigabyte hala yerinde sayıyor.

Asus almanı öneririm. Çünkü 3 sebebi var. 1.si ısı boruları GPU'ya direk temas ediyor. 2.si ise bakır borular krom ile kaplı. Yani dediğin gibi alüminyum değil. Ha bu ne işe yarar dersen; bakır zamanla kararan bir element bu açıdan karlı. 3. sebeb ise ASUS'un mükkemmel servisi.

- - - Güncellendi - - -

Video incelemesinde Asus'un borularının alüminyum olduğunu söylemişsin. Hangi video bu?
Bakır borular krom kaplı değil nikel kaplıdır kardeşim yanlışını düzelteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben arkadaşa sağlam cevap vermesini bilirdimde hocam olur böyle şeyler. Amacım fanboy'luk değil. En iyisini almak. 2000TL'ye yakın para sayıyorum. Milletin 2000TL'ye topladığı sisteme ben tek ekran kartına veriyorum. Endişelenmem normal değilmi? Asus'u Gigabyte'den üstün kılma çabalarımın nedeni Gigabyte normalde Asus'tan üstün performansta bir kart. Fabrika çıkışlı olarak %13 OC'li geliyor. Asus'ta ise bu %3. Ama bunları yazılımlarla yükseltebiliyoruz. Fakat buradaki fark soğutma oluyor. İncelemelerde Gigabyte OC'siz normal çalışıyor ısınma sorunuda yok. Ama ben Asus'u OC yapıp Gigabyte ile aynı konuma getirirsem ve direct cu ii aynı Gigabyte gibi soğutmazsa o zaman problem var. Biraz ince düşünüyorum kusura bakmayın ama dediğim gibi 2000TL boru değil.

Ver bakalım sağlam cevabını, ha unutma ki ben buradayım ben burada olduğum sürece mutlaka geri dönüşünü yaparım. Senin ki sağlam ise benimki de ağır, dikkat etd e altında kalma.
Bu forumun bir özelliği de toplu Asus fanboyluğu. Şahsen benim içinde en iyi ekran kartı ve diğer bileşenleri üreten firmalardan biri. Asus yükseltirken diğerlerini düşürmeyin. Millet sanacak Asus bunlara para vermiş. Belki de vermiştir. DH'de çok rastladık böyle olaylara. Örneğin anakart olarak M5A97'den Gigabyte UD3'ün hiç bir eksiği yok fakat öneren yok neden çünkü en iyi asus. Hadi iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uğraşma arkadaşım uzaklaşabilirsin konudan.

- - - Güncellendi - - -

Dikkat edersen seviyesiz tek bir lafım yok. Bu foruma böyle tartışmalar lazım şahsen. Hem fikir paylaşımı olur. Ama asla seviyesizliğe tahammülüm yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı