GTX 780 ASUS mu ? GiGABYTE mi ?

• Konuyu başlatan Gamiurams
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 61
  • Görüntüleme 12.844
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asus almanı öneririm. Çünkü 3 sebebi var. 1.si ısı boruları GPU'ya direk temas ediyor. 2.si ise bakır borular krom ile kaplı. Yani dediğin gibi alüminyum değil. Ha bu ne işe yarar dersen; bakır zamanla kararan bir element bu açıdan karlı. 3. sebeb ise ASUS'un mükkemmel servisi.

- - - Güncellendi - - -

Video incelemesinde Asus'un borularının alüminyum olduğunu söylemişsin. Hangi video bu?

Asus'un mükemmel servisi hatta 8dakka bekletiyor.
Aramadan ürün göndermeden yorum yapma.

Bana da bir arkadaş nova için mail attım hala cevap yok demişti fakat benim mailime 4 dk sonra cevap geldi. Öyle firmalar hakkında atıp tutmayalım. Burada arkadaşların en iyisini almasını sağlıyoruz. Mesela Sapphire 7870XT almak varken gidipte Asus'un pahalı ama düşük performanslı kartlarını öneriyorlar. Dediğim gibi bu forumda bir Asus sevdalılığı var. (Fanboy demedim rahatsız olanlar var)

En iyi Asus <3

Ver bakalım sağlam cevabını,ha unutma ki ben buradayım ben burada olduğum sürece mutlaka geri dönüşünü yaparım. Senin ki sağlam ise benimki de ağır,dikkat ette altında kalma.
Bu forumun bir özelliği de toplu Asus fanboyluğu. Şahsen benim içinde en iyi ekran kartı ve diğer bileşenleri üreten firmalardan biri. Asus yükseltirken diğerlerini düşürmeyin. Millet sanacak Asus bunlara para vermiş. Belki de vermiştir. DH'de çok rastladık böyle olaylara. Örneğin anakart olarak M5A97'den Gigabyte UD3'ün hiç bir eksiği yok fakat öneren yok neden çünkü en iyi asus. Hadi iyi forumlar.

O zaman önyargılı davranmayacaksın. Benim ayrıntılara değindiğim noktalarda Asus fanboyu deyip atmayacaksın. Forumda bin türlü insan var nerden biliyorsun benim Asus fanboyu olduğumu ? Senin sorunları çözme yöntemin bumu ? Birilerine bilmediği bir noktada sen fanboy deyip atıyormusun. Eğer buysa o sivri zekanla gidip başka konulara cevap yazabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir şey söylemek istiyorum asus ne kadar iyi soğutuyor ? 660 Tİ TOP modeli var bende Far cry 3 de fan kullanımı %55 (su motoru gibi ) ve ısıda 77 derece sabit. Açıkçası windforce soğutmasının da hemen hemen aynı değerleri vereceğini düşünüyorum. Ama asus yazılımı ve kalite konusunda gayet memnunum.

O zaman önyargılı davranmayacaksın. Benim ayrıntılara değindiğim noktalarda Asus fanboyu deyip atmayacaksın. Forumda bin türlü insan var nerden biliyorsun benim Asus fanboyu olduğumu ? Senin sorunları çözme yöntemin bumu ? Birilerine bilmediği bir noktada sen fanboy deyip atıyormusun. Eğer buysa o sivri zekanla gidip başka konulara cevap yazabilirsin.

Sen dediğim gibi kafanda Asus fanboyluğunu yaratmışsın. Asus'un Gigabyte'dan iyi olduğunu bulurken iyi şanslar. Neyi bilmiyorum ben ? Yazdıklarına dönde bak.
En iyi Asus <3

- - - Güncellendi - - -

Şöyle bir şey söylemek istiyorum asus ne kadar iyi soğutuyor ? 660 Tİ TOP modeli var bende Far cry 3 de fan kullanımı %55 (su motoru gibi ) ve ısıda 77 derece sabit. Açıkçası windforce soğutmasının da hemen hemen aynı değerleri vereceğini düşünüyorum. Ama asus yazılımı ve kalite konusunda gayet memnunum.

Can zaten her markanın kendi yazılımı oluyor ve kötü olma gibi bir durum yok. Ama Asus'da gerçekten iyi ürünler üretiyor. Sen beni anlamışsındır. Bu konuda fazla durma,aman seni de fanboy yaparlar. Bu arada Skype aç da konuşalım.

Sen dediğim gibi kafanda Asus fanboyluğunu yaratmışsın. Asus'un Gigabyte'dan iyi olduğunu bulurken iyi şanslar. Neyi bilmiyorum ben ? Yazdıklarına dönde bak.
En iyi Asus <3

- - - Güncellendi - - -

Can zaten her markanın kendi yazılımı oluyor ve kötü olma gibi bir durum yok. Ama Asus'da gerçekten iyi ürünler üretiyor. Sen beni anlamışsındır. Bu konuda fazla durma,aman seni de fanboy yaparlar. Bu arada Skype aç da konuşalım.

Tamam madem en iyi Asus dedin o zaman onu alıyorum. Sen dediysen bi bilgidiğin vardır kesin.

Ancak Lightning de alabilirsiz istersen.

Hocam artık bilenle bilmiyeni ayırt edemiyorum. O yüzden size güveniyorum son bi şu aşağıdaki performans değerlerine bakıp yorum yapabilirmisin.

b4ano3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı