GTX 780 ASUS mu ? GiGABYTE mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Asus'un mükemmel servisi hatta 8dakka bekletiyor.
Aramadan ürün göndermeden yorum yapma.

Bana da bir arkadaş nova için mail attım hala cevap yok demişti fakat benim mailime 4 dk sonra cevap geldi. Öyle firmalar hakkında atıp tutmayalım. Burada arkadaşların en iyisini almasını sağlıyoruz. Mesela Sapphire 7870XT almak varken gidipte Asus'un pahalı ama düşük performanslı kartlarını öneriyorlar. Dediğim gibi bu forumda bir Asus sevdalılığı var. (Fanboy demedim rahatsız olanlar var)

En iyi Asus <3

O zaman önyargılı davranmayacaksın. Benim ayrıntılara değindiğim noktalarda Asus fanboyu deyip atmayacaksın. Forumda bin türlü insan var nerden biliyorsun benim Asus fanboyu olduğumu ? Senin sorunları çözme yöntemin bumu ? Birilerine bilmediği bir noktada sen fanboy deyip atıyormusun. Eğer buysa o sivri zekanla gidip başka konulara cevap yazabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir şey söylemek istiyorum asus ne kadar iyi soğutuyor ? 660 Tİ TOP modeli var bende Far cry 3 de fan kullanımı %55 (su motoru gibi ) ve ısıda 77 derece sabit. Açıkçası windforce soğutmasının da hemen hemen aynı değerleri vereceğini düşünüyorum. Ama asus yazılımı ve kalite konusunda gayet memnunum.

Sen dediğim gibi kafanda Asus fanboyluğunu yaratmışsın. Asus'un Gigabyte'dan iyi olduğunu bulurken iyi şanslar. Neyi bilmiyorum ben ? Yazdıklarına dönde bak.
En iyi Asus <3

- - - Güncellendi - - -

Can zaten her markanın kendi yazılımı oluyor ve kötü olma gibi bir durum yok. Ama Asus'da gerçekten iyi ürünler üretiyor. Sen beni anlamışsındır. Bu konuda fazla durma,aman seni de fanboy yaparlar. Bu arada Skype aç da konuşalım.

Tamam madem en iyi Asus dedin o zaman onu alıyorum. Sen dediysen bi bilgidiğin vardır kesin.

Ancak Lightning de alabilirsiz istersen.

Hocam artık bilenle bilmiyeni ayırt edemiyorum. O yüzden size güveniyorum son bi şu aşağıdaki performans değerlerine bakıp yorum yapabilirmisin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…