GTX 860M Sistem Kapanma Sorunu

cihanaaksuu

Hectopat
Daha fazla  
Bir süre öncesinde olan ve windows gelişmiş ayarlarından düzelttiğim bir sorun bugün itibariyle tekrar nüksetti. Mass Effect Andromeda indirdim oynamaya başladım fakat yaklaşık 10-15dk'lık aralıklarla oynayabiliyorum. İşin garibi bilgisayar kapatılırken normal bir şekilde yani sanki ben başlat menüsünden kapatmışım gibi kapanıyor, tak diye kapatmıyor kendini. "Kapatılıyor" yazısı ekrana geliyor yani. Bunların hiçbiri benim istediğim doğrultusunda olmuyor. Başlangıçta ısınmadan dolayı olduğunu düşündüm ancak bilgisayar dediğim gibi pat diye kapanmıyor normal bir şekilde kapanırmışçasına kapanıyor. Buna rağmen MSI Afterburner programı yükledim ve test ettim. Oyun içerisinde işlemci 90-95, ekran kartı ise 70-75 derece arasında ısı değerlerine ulaşıyor. Ayırca oyunda FPS değerleri 45-50 arasında. Ekran kartı için aşırı yüksek bir sıcaklık olmadığını biliyorum ancak işlemcide emin olamadım. İşletim sistemi olarak windows 10 kullanıyorum. Donanım özelliklerim kısaca;

W10 64 bit professional
16GB 1600MHz RAM
4710MQ işlemci
860M Ekran kartı

Ekran kartından da anlaşılacağı üzere laptop kullanıcısıyım yardımlarınızı bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı