GTX 860M Düşük FPS Sorunu

Fu-Linn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem özelliklerim i5 4210H - GTX 860M - 8GB DDR3L RAM - 1TB HDD - 120GB SSD. Sistemim bu şekilde Fortnite oynarken problem yok ama özellikle CS:GO ve LoL de inanılmaz FPS droplar yiyorum. Bu neden kaynaklıdır? CS:GO'da eskiden böyle bir problem yoktu sanırım ya Windows 10 güncelleştirmelerinden sonra ya da Nvidia güncelleştirmelerinden sonra oldu. Windows 8.1'e dönsem bu sorun ortadan kalkar mı ? Veya eski Nvidia sürücülerine nereden ulaşabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 1803 sürümü için çıkan 397.64 sürücüsünü yükledin mi?
Dizüstü bilgisayarlarda özellikle FPS sabit oynamanızı öneririm. Daha düşük yenileme hızında çalıştığında ısınma sorunu azalacaktır. CS:GO ve LOL için FPS limitini 60-65-70 civarına sabitleyin.

1803 güncellemesinden sonra bazı ayarları siz kapatsanız bile kendiliğinden açılıyor.
Windows 10 1803 Oyun DVR Kapatma

Bakım yönergelerini uygulayın.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi

Yükselttikten sonra eski sürümün kalıntı dosyalarını temizlediniz mi?
Hayır. Maalesef o işlemin nasıl yapıldığını bilmiyordum. Eski sürüm bir Nvidia sürümü yükledim eski dosyaları temizleyip temiz kurulum yaptırdım. Birazcık olsa düzeldi gibi ama hala stabil değil maalesef.
Windows 10 1803 sürümü için çıkan 397.64 sürücüsünü yükledin mi?
Dizüstü bilgisayarlarda özellikle FPS sabit oynamanızı öneririm. Daha düşük yenileme hızında çalıştığında ısınma sorunu azalacaktır. CS:GO ve LOL için FPS limitini 60-65-70 civarına sabitleyin.

1803 güncellemesinden sonra bazı ayarları siz kapatsanız bile kendiliğinden açılıyor.
Windows 10 1803 Oyun DVR Kapatma

Bakım yönergelerini uygulayın.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi
Evet yüklemiştim fakat Nvidia sürümünü kaldırdım eski kurdum. FPS yi sabitlesemde maalesef çözüm olmuyor. Oyun DVR ı kontrol ettim o da kapalı. Sorun Windows un son güncellemeleri sanırım fakat tam emin olamıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı