Hazarbey.Aydoğdu
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Ben GTX 950 ekran kartına sahibim. Technopat'ın da topladığı 2500 TL'lik bilgisayarın benzerini topladım. GTA 5'i yeni aldım. İlk başlarda herhangi bir sıkıntı yoktu. Ayarlarım ise ekran kartını yormayacak düzlemdeydi. İlk önce ''Geforge Experince'' ile optimize etmiş ''Texture Quality'' ayarını düşürmüştim (ekran kartı fazla yorulmasın diye)(oyunu çok uzun süre oynadığımdan dolayı). Bilgisayar neredeyse 7/24 açıktı. Oyunda şu sıkıntı oluştu. GTA 5'te araba sürerken çatışırken vs. birden fps düşüyordu (vsync açık) Örneğin Sabit 60 iken birden 47, 30 oluyordu 15'e düştüğü bile oluyordu. Sıkıntı burada değil 30 fps ile akıcı oynanır fakat benim online donuyordu. 3-4 saniyelik bir durum sonra hemen düzeliyordu ama sistemi yeni topladığım için kuşkulanıyorum. GTA ONLİNE bu arada. Ve genelde lagdan olabilir diyorum fakat single playerde de aynısı oluyor. Artık sinirlendim. Çözümünü bilen varsa yazması güzel olur. Bu arada sıcaklık değeri en fazla 60 oluyor ekran kartının. İşlemci 55 oluyor en fazla. Araştırma yaptım bulamadım. Sıcaklık değerleri normal oyun orijinal. Uzun süre oynadığımdan olabilir mi ? Bir ara 20 saat aralıksız GTA Online oynamıştım etkisi olmuştur diye düşünüyorum. Bu mesajı üşenmeyip okuyana ve cevaplayana teşekkür edip mesajımı sonlandırıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: